Hilde Bjærke

Hilde Brunvold Bjærke

Hilde Brunvold Bjærke

Overlege Hilde Brunvold Bjærke f.1969 er spesialist i plastisk kirurgi. Hun har jobbet som kirurg siden 1999. Fra 2001 har hun vært ansatt på Rikshospitalet; 2001-2005 på Hjertekirurgisk avdeling, 2005-2006 på Transplantasjonskirurgisk avdeling og fra 2006 på Plastikkirurgisk avdeling. Hilde Bjærke har bred plastikkirurgisk erfaring, og spesiell kompetanse innenfor ansiktskirurgi. Som overlege ved Rikshospitalet har hun ansvaret for rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese ( ansiktslammelse) og utfører blant annet avanserte muskel-og nerveforflytninger i ansiktet.

Hilde er en av Norges mest anerkjente ansiktskirurger. Ved Cosmo Clinic tilbyr hun deg kosmetiske ansiktsoperasjoner som øyelokkoperasjon, ansiktsløft, midtansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, laserbehandling og all form for rekonstruksjon ved facialisparese.

Med hennes unike kompetanse og lange erfaring innen ansiktskirurgi er du i de beste hender!

Hun er medlem av Den norske legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening - hvor hun også er tidligere styremedlem.

 

Bestill time hos Hilde Brunvold Bjærke

Du kan bestille time for konsultasjon hos Hilde Brunvold Bjærke ved å ringe 21 05 56 60 eller sende oss en epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilde i media

6.10.2018

Hilde Bjerke NRK

6.10.2018: Lørdagsrevyen på NRK har en stor reportasje om pasientene Terje Lølandsmo og Bente Forsang - begge med ansiktslammelse (facialisparese) - som er blitt operert av Hilde.
Se innslaget her!

19.4.2018

19.4.2018: Innslag på God morgen, Norge på TV2
Etter en operasjon ble Roar Asbjørn Fordal lam i halve ansiktet. Den ellers så utadvendte trønderen unngikk etter hvert store folkemengder fordi det var mye blikk og kommentarer. Fordal forteller at det var en stor påkjenning å gå rundt med dette. Det skulle gå flere år før han fant ut at det var hjelp å få.

Hilde Bjærke facialisparese

13.07.2018

aldersgrense plastisk kirurgi

NRK: Cosmo Clinic innfører 20-årsgrense på plastisk kirurgi
– Vi ønsker å redusere økt kroppspress hos unge kvinner. Cosmo Clinic innfører 20-årsgrense på samtlige operasjoner.

Pasientenes erfaring

«Hilde Bjærke - en plastikkirurg på et topp nivå»

«Jeg er 51 år gammel og er vant til å være i topp form. Jeg elsker å bli eldre, men jeg var ikke helt fornøyd med de aldersrelaterte endringene i ansiktet mitt. Det så ut som jeg alltid var litt trøtt. Jeg har altid vært aktiv og jeg tenkte at noe av endringene kanskje også var relatert til løp og trening?

Jeg vurderte om jeg skulle gi slipp eller ta litt kontroll. Jeg ringte Cosmo Clinic og var så heldig å få en avtale med Hilde Bjærke.  Hilde forklarte meg hvilke muligheter jeg hadde og hva jeg kunne forvente. Jeg valgte å gå videre og valgte ansiktsløft for nederste delen av ansiktet og hals.  Hilde opererte meg.  Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Hilde kunne gjøre mye mer en jeg forventet. Nå tre måneder etter operasjonen så finnes det nesten ingen spor og selv om endringene er ganske store så er der ingen som identifiserte at jeg hadde hatt en operasjon. 

Jeg var heldig å få en så flink og profesjonell kirurg som Hilde Bjærke. Det er ingen tvil om at hun er en plastikkirurg på et topp nivå. Da jeg møtte henne, så var jeg ikke i tvil om at jeg kunne jeg stole på henne. Det viste seg jeg hadde rett, hun er en dyktig «håndverker» med designevner. Tusen takk så mye, Hilde Bjærke. Du er så flink og jeg er så heldig at det var du som opererte meg.»

Er superfornøyd

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.»
Kvinne 65 år

Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.» (Kvinne 59 år)

 

Les mer