Pasientuttalelser om dr. Tormod Westvik

Tormod Westvik

Dr. Tormod Westvik er godkjent amerikansk spesialist i plastikkirurgi, Board Certified gjennom American Board of Plastic Surgery. I løpet av sine 9 år i USA fikk han bred erfaring innen alle aspekter av plastikkirurgi, med særlig fokus på avanserte rekonstruksjoner ved hjelp av mikrokirurgiske teknikker, samt behandling av skader og defekter etter alvorlig sykdom. Han deltok i flere ansiktstransplantasjoner under sin tid ved Harvard. I tillegg til avanserte rekonstruksjoner har han spesialisert seg på neseplastikker og er instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium.

Dr. Westvik er Norges ledende kirurg innen neseoperasjoner.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos Dr. Westvik

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi.
Ring 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Tormod Westvik 

Nedenfor kan du lese tilbakemeldinger dr. Westvik har fått fra sine pasienter.

 • «Mye penere form, ingen komplikasjoner»

  «Jeg opererte nesen hos Tormod Westvik i starten av april og er veldig fornøyd med resultatet (hevelse er vanlig etter så kort tid, så kan ikke se ‘endelig’ resultat ennå, men det ser veldig bra ut og mye bedre enn det nesen var opprinnelig). Jeg hadde komplekser med nesen i mange år før jeg valgte å operere, og jeg følte meg godt ivaretatt hos Westvik og Cosmo Clinic.

  Jeg fikk god tid på den første konsultasjonen og var der i 1 time. Der gikk Westvik gjennom operasjonen og forklarte hva han så for seg for nesen. Dette stemte overens med det jeg selv tenkte om nesen. Han prøvde ikke å «selge inn» operasjonen eller fremheve andre «mangler» som kunne rettes på. Han var veldig profesjonell, tillitvekkende og ba meg tenke nøye gjennom om jeg ville gjennomføre operasjonen. Han svarte også grundig på alle spørsmålene jeg hadde. Hvis du vurderer å operere nesen, anbefaler jeg deg å forberede spørsmål i forkant - så får du svar på alt du lurer på.

  På selve operasjonsdagen snakket jeg med Westvik der han igjen forklarte og viste hva de tenkte å gjøre. Operasjonen gikk veldig bra, og jeg ble godt ivaretatt av en kjempehyggelig sykepleier i timene etter operasjonen. Jeg følte meg veldig trygg og kunne slappe av, noe som var viktig for meg.

  I etterkant av operasjonen var Westvik tilgjengelig på telefon og SMS i det tilfelle jeg lurte på noe, og han svarte i løpet av et par timer alle gangene. Jeg følte meg godt fulgt opp. De som jobber i resepsjonen hos Cosmo Clinic var også veldig hyggelige og behjelpelige de gangene jeg ringte.

  Nesen har blitt kjempefin, mye mindre enn det den opprinnelig var, og den har fått mye penere form. Jeg hadde ingen komplikasjoner etter operasjonen, og ble heller ikke særlig blå. Litt hoven er jeg fortsatt, men det er som forventet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Cosmo Clinic og Tormod Westvik, og ville definitivt gått til Cosmo Clinic igjen hvis jeg skulle forandret på noe annet. Anbefales.»

 • «Fantastisk resultat: naturlig, pent og elegant»

  «Det har nå gått ca 4 måneder etter at jeg tok min neseoperasjon hos Tormod og jeg vil gjerne dele min opplevelse: Siden jeg var 13 år, har nesen min plaget meg. Den har alltid vært asymmetrisk, rund i tippen og litt for høy i nesebenet. Disse karakteristikkene gjorde at den overtok ansiktet mitt. Jeg ønsket å endre på dette, men ikke hele utseendet - med andre ord: jeg ønsket et naturlig resultat. Etter å ha studert kirurger i Norge, var det ingen tvil: Tormod var den som uten tvil hadde den mest solide bakgrunnen. Jeg valgte å la han operere nesen min og det ble et fantastisk resultat: naturlig, pent og elegant. Selve opplevelsen var utrolig bra. Klinikken er flott, de ansatte er hyggelige og jeg følte meg utrolig godt ivaretatt. Skal du operere nesen din? Gå til Tormod.»

 • «Han er den dyktigste og flinkeste - objektiv, ærlig og profesjonell»

  «Etter 2 års research og skrekkhistorier ble jeg tipset om Tormod Westvik. Har hatt problemer med min nese i årevis både på grunn av utseende og pustevansker. Tormod brukte god tid på at lytte på meg og selv om jeg selv er lege selv brukte han god tid på at beskrive hans observasjon, min anatomi og problemstilling! Han har hele veien vært objektiv, ærlig og profesjonell. Jeg angrer ikke et eneste sekund at jeg valgte han. Han er den dyktigste og flinkeste . Jeg har fått et veldig flott resultat som mange andre plastikkirurger sa jeg ikke ville få! Men Tormod gav meg håp og motbeviste den feil info andre hadde vurdert meg til! Evig takknemlig for at jeg valgte Tormod og hans kyndige hender! Anbefaler han på det varmeste!»

 • Realistiske forventninger, naturlig resultat (neseoperasjon)

  «Jeg anbefaler denne klinikken om du ønsker å operere innenlands. Her får man en god opplevelse og resultat før, under og etter operasjon. Kirurgen min passet på at forventningene var realistiske og at resultatet skulle se naturlig ut. Derfor anbefaler jeg Cosmo Clinic til de som ønsker å «oppgradere» ansiktet sitt på en veldig fin og naturlig måte.»

 • Neseplastikk: Anbefaler Tormod Westvik

  Etter en mislykket neseoperasjon på UNN fikk jeg anbefalt Tormod. På konsultasjonen tok han meg godt imot og skjønte med en gang hva jeg var misfornøyd med. Operasjonen gikk som planlagt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Vil anbefale Tormod til alle som ønsker å operere nesen. Denne mannen vet hva han gjør. Hilsen en meget fornøyd pasient! (Kvinne, 34 år)

 • Neseplastikk: overrasket over hvor fin og naturlig nesen min ser ut

  «Jeg hadde vært veldig misfornøyd med min nese i flere år. Men Tormod har virkelig vært så flink og fikset dette. Jeg er overrasket over hvor fin og naturlig nesen min ser ut. Jeg er veldig fornøyd.»

 • Neseplastikk: Utrolig fint resultat (erfaringer)

  «Ble veldig godt tatt imot. Stor forståelse og lytteevne hos kirurgen. Utrolig fint resultat. Følte meg trygg hele veien.»

 • Kan varmt anbefale Cosmo Clinic og dr. Westvik

  «Som kosmetisk sykepleier er jeg veldig opptatt av kvalitet. På konsultasjonstimen min hos Dr. Westvik så forstod jeg raskt at jeg var hos rette kirurgen. Alt han forklarte harmoniserte med det jeg lurte på, og jeg kunne ikke følt meg mer trygg. På operasjonsdagen møtte jeg et team som var helt fantastiske. Jeg følte meg sett og ivaretatt. Lokalene var helt topp, og resultatet jeg har fått kunne ikke blitt bedre. Kan varmt anbefale Cosmo Clinic og dr. Westvik.»

 • Neseoperasjon: «Kan virkelig anbefale Tormod Westvik!» (erfaringer)

  «Veldig hyggelig atmosfære på klinikken. Ble tatt godt imot. Proffe folk. Kan virkelig anbefale Tormod Westvik på det varmeste!»

 • Neseoperasjon: «Veldig profesjonelt. Kjempefornøyd!»

  «Fantastisk hyggelige resepsjonister og kirurg/operasjonscrew! Veldig dyktige Tormod Westvik forklarte og betrygget på en ordentlig fin måte. Veldig profesjonelt. Kjempefornøyd!»

 • Neseoperasjon: uendelig glad jeg valgte Cosmo Clinic og Tormod

  «Etter å ha gjort research på neseoperasjoner i over 15 år, kom jeg endelig frem til å ta avgjørelsen om å få det gjort. Jeg er så uendelig glad for at jeg valgte Cosmo Clinic og Tormod Westvik. Prosessen har vært upåklagelig, og resultatet var fantastisk. Tusen hjertelig takk! Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.»

 • Veldig fornøyd (neseplastikk)

  «Veldig fornøyd med operasjonen. Tormod tok seg tid til å forklare hvordan nesen burde tilpasses ansiktet. Nesen ble mye bedre enn det jeg hadde forventet og er takknemlig for at Tormod gjorde en så god jobb. Resten av teamet på Cosmo Clinic er veldig hyggelige og passer godt på deg gjennom hele prosessen.» (Neseoperasjon, kirurg: Tormod Westvik)

 • Neseplastikk: forstod mine behov, ga meg realistiske forhåpninger

  «Positiv opplevelse med neseplastikk: Jeg hadde en nese som vokste seg skjevere og skjevere. Dette ble jeg svært bevisst på, noe som skapte mye stress i alle sammenhenger med å bli tatt bilder av eller hvordan andre så meg fra forskjellige vinkler. Jeg bor lenger nord i Norge enn Oslo og har klinikker i min egen by jeg kunne ha valgt. Jeg er derimot svært kildekritisk og opptatt av å velge en seriøs og profesjonell klinikk når det kommer til mitt eget utseende. Her valgte jeg definitivt rett. Konsultasjon med kirurg Tormod Westvik kunne ikke gått bedre. Han forstod mine behov, kunne gi meg realistiske forhåpninger og samtalen var en enighet hele veien.» (Neseplastikk, Tormod Westvik) - klikk på overskriften for å lese mer!

 • «Kjempefornøyd med både klinikken, Tormod, prosessen og resultatet.»

  «Perfekt resultat. Over forventningene. Kjempefornøyd med både klinikken, Tormod, prosessen og resultatet.» (Neseoperasjon)

 • «Verdens beste kirurg»

  «Jeg fikk en utrolig bra opplevelse takket være Tormod Westvik og et ypperlig team! (Kvinne, nesekirurgi)

 • «Meget takknemlig for Tormod og teamet»

  «Første møte med klinikken var med imøtekommende resepsjonister, og en jordnær, hyggelig kirurg, Tormod Westvik. Selv om jeg hadde hatt 3 tidligere konsultasjoner på en annen klinikk gikk vi igjennom alt av informasjon sammen, og jeg fikk umiddelbart følelsen av at han forstod akkurat hva jeg mente og ble trygg på han som både medmenneske og talentfull kirurg.

  Etter operasjonen hadde jeg omtrent ingen smerter, og brukte kun Paracet første 2 dagene. Fikk heller ingen blåmerker. Etter jeg fikk av bandasjen bekreftet det alt jeg hadde trodd og håpet på forhånd, at forståelsen for mitt ønske ble innfridd på en prikk. Jeg fikk etter min mening et meget naturlig resultat, og heller ingen synlige arr.

  Jeg er i dag meget takknemlig for Tormod og teamet. Følte meg til enhver tid ivaretatt og kan anbefale Tormod og Cosmo på det varmeste. Tusen takk!»

 • Neseoperasjon: «Et trygt valg»

  «Jeg er sjeleglad for at jeg valgte Cosmo Clinic og dr. Westvik. Jeg oppsøkte Cosmo Clinic vedrørende neseplastikk som var av både medisinsk og kosmetisk art. Jeg hadde gjort mye research på forhånd og følte meg trygg på at dette var en klinikk med spisskompetanse på sine fagfelt i markedet. Noe av det som trakk meg akkurat hit var også tryggheten jeg følte ved å se på deres Instagram-konto, hvor man får et innblikk i hva de gjør og hvem som utfører operasjonene.»