Kristiansand

plastisk kirurgi i Kristiansand

Plastikkirurg Hilde Bjærke har konsultasjoner om plastisk kirurgi i Kristiansand. Operasjonene gjøres på vår topp moderne klinikk i Nydalen, sentralt i Oslo.

Neste konsultasjonsdag: 21. november (fortsatt ledige timer!).
Sted: Clinic Quist i Skippergata 34 i Kristiansand sentrum

Bestill time direkte hos Clinic Quist på tlf. 930 43 024 eller epost
ALDERSGRENSE: 20 ÅR

Konsultasjonen er selvsagt helt uforpliktende.

Hilde Bjærke har spisskompetanse på ansiktskirurgi (panneløft, øvre og nedre øyelokk, ansiktsløft (facelift), halsløft etc.). 

Her kan du lese om Hilde Bjærke

Hvis du ikke vil vente til Hilde kommer til Kristiansand, kan du bestille time for konsultasjon i Oslo. Hvis du vil komme til Oslo, ringer du oss på tlf. 21 05 56 60.

Pasientenes erfaring etter operasjon hos Hilde Bjærke

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.»
Kvinne 65 år

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.»
Kvinne 59 år
Les mer om de vanligste plastiske operasjonene her


Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Trondheim, Kristiansand og Tønsberg.