Spørsmål og svar om brystforstørring

Brystproteser av silikon

Brystforstørring har i alle år vært det vanligste plastikkirurgiske inngrepet. Ifølge tall fra proteseleverandørene utføres det omtrent 5000 brystforstørrende operasjoner i Norge i året. Brystene er en viktig del av identiteten og selvfølelsen for mange kvinner. Ofte er det unge kvinner mellom 20 og 25 som har hatt liten brystutvikling som ønsker operasjon med brystproteser. Mange kvinner som har gjennomført graviditet og amming, ønsker litt større og fastere bryst, eventuelt med samtidig brystløft.


Ser brystene mer unaturlige ut hvis brystprotesene legges over brystmuskelen?

Kan man ha implantat under muskel når man tar det via armhulen?


Muligheter og begrensninger ved å legge inn brystprotesene via armhulenLes mer om innleggelse av silikonproteser via armhulen


Valg av brystproteser - form og størrelse


Hva er brystimplantat-relatert anaplastisk kjempecelle lymfom (BI-ALCL)?

Dette er en relativt nytt fenomen som vanligvis innebærer at det oppstår en væskeansamling rundt brystprotesen. Dette kan ledsages av kapselsammentrekning og/eller en svulst utgående fra kapselen rundt protesen. BI-ALCL forekommer er svært sjelden og kun ved proteser med ru overflate.


Les mer om brystforstørring med brystproteser herPraktiske spørsmål om tiden før og etter operasjonSilikonproteser og kapsling

En silikonprotese er et fremmedlegeme i kroppen. Det dannes en tynn vevshinne rundt alle proteser. Dette skjer svært rask etter operasjonen og er helt normalt. Noen får imidlertid en sammentrekning av denne hinnen. Denne vil da klemme på protesen.
Plastisk kirurgi i særklasse

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon hos spesialist er helt uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se kart og finn reisebeskrivelse på Google Maps)
Telefon: 21 05 56 60
Epost: post@cosmoclinic.no