Spørsmål og svar om ansiktsløft

Etter hvert som årene går, blir huden mindre elastisk, bløtdelene under huden siger nedover og mange får rynker og dypere furer i ansiktet. Vi må alle gjennom denne aldringsprosessen, men enkelte opplever sporene tiden setter i ansiktet som mer problematisk enn andre. Hvis du plages av slapp hud, rynker, øyne som ser trøtte ut eller synkende kinn, kan ansiktsløft være aktuelt for deg. 

Kirurgene på Cosmo Clinic har utført et svært høyt antall operasjoner. Hos oss møter du plastikkirurger som har spesialisert seg på ansiktskirurgi, inkludert svært avanserte ansiktsoperasjoner, noe som er unikt i Norge.


Hvem trenger ansiktsløfting?

Overlege Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic


Hva innebærer et ansiktsløft?

Overlege Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic


Animasjon som viser hvordan et fullt facelift kan foregå

Animasjonen er kun ment som en veiledning. Selve faceliftoperasjonen og resultatet kan være annerledes enn det som vises i videoen. Under konsultasjonen på Cosmo Clinic vil kirurgen forklare inngrepet for deg og gi deg et realistisk inntrykk av hva som kan oppnås.


Naturlig og yngre utseende

Ansiktsløft gir ikke som mange tror, et unaturlig, stivt og operert ansikt, men et naturlig og yngre utseende. Tidligere var hovedvekten i denne gruppen på rundt 60 år. Nå er det blitt vanligere å utføre dette inngrepet allerede i 40 årene. Ved å utføre inngrepet i yngre alder, blir ikke forandringen så stor og det virker forebyggende på aldringsprosessen.

Ved et riktig utført ansiktsløft skal man få kommentaren «Du ser virkelig godt ut, den ferien hadde du godt av».


Flere videoer om ansiktsløft