Les pasienterfaringer etter BBL

Brazilian Butt Lift

Les hva våre pasienter forteller etter å ha tatt Brazilian Butt Lift (BBL) på Cosmo Clinic.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

  • «Jeg tok en BBL og ble operert av Thomas Berg tidligere i våres. I forkant av operasjonen hadde jeg en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk mye informasjon om selve inngrepet og hva jeg kunne forvente av resultat etter operasjonen. Resultatet ble utrolig bra og jeg er superfornøyd med at jeg valgte Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne 27 år)

  • «Min opplevelse ved Cosmo Clinic kunne ikke blitt bedre. Man føler virkelig at man blir veldig godt ivaretatt av alle de ansatte. Før og etter operasjonen får man utrolig god oppfølging. Resultatet etter min operasjon kunne ikke blitt bedre, og jeg er mer enn fornøyd med min nye form og hele opplevelsen ved Cosmo Clinic.» (BBL, kvinne, 24 år. Kirurg: Thomas Berg)

  • Ble tatt imot av Cosmo Clinic på vennlig og profesjonell måte. Mitt ønske var å fettsuge mage og hofter og overføre dette fettet til sete. Utgangspunktet var ganske dårlig da jeg hadde lite fett på mage og hofte. Dr. Thomas Berg klarte allikevel å overføre nok fett til sete, slik at baken ble fastere og større. Er meget fornøyd. (Kvinne, 57 år)

  • «Jeg har endelig fått den midjen jeg har drømt om! I tillegg fått en større og rundere rumpe! Jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd med rumpeforstørrelsen jeg har fått utført av Thomas Berg.»

  • Brazilian buttlift: Hele opplevelsen var veldig, veldig bra, absolutt å anbefale. Har fått god oppfølging etter operasjonen. (Rumpeforstørrelse med eget fett)

  • «Jeg har endelig fått drømmekroppen etter BBL (rumpeforstørrelse) hos dr. Thomas Berg! Takk, Thomas Berg, for at du lyttet til meg og at vi sammen fant ut det beste for meg og min kropp.»