Erfaringer etter neseoperasjon (neseplastikk)

Tormod Westvik er Norges ledende ekspert på neseoperasjon

Neseoperasjoner er svært vanskelige og utføres kun av et fåtall kirurger som har spesialisert seg på dette. Neseoperasjoner ved Cosmo Clinic gjøres av overlege Tormod S. Westvik. Dr. Westvik er en internasjonal kapasitet, og pasienter kommer langveisfra for å bli operert av ham. Han har spesialisert seg på neseplastikk og er en erfaren internasjonal instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium. Han har dessuten lang erfaring med avansert rekonstruktiv ansiktskirurgi. Westvik ble håndplukket til å delta i lederutdanningen til den anerkjente The American Society of Plastic Surgeons (ASPS), som han fullførte i 2017.

Les mer om neseoperasjoner her

Kosmetisk neseoperasjon kalles også for neseplastikk eller rhinoplastikk.

Pasientsitat neseoperasjon westvik

«Akkurat slik vi diskuterte»

«Veldig fornøyd. Naturlig resultat. Ble akkurat slik vi diskuterte på forhånd under konsultasjon. Tusen takk!»
Kvinne, 25 år (2021)

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos Dr. Westvik

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Erfaringer etter neseoperasjon

Tormod Westvik neseoperasjon

Her kan du lese et utvalg erfaringer og tilbakemeldinger fra dr Westviks pasienter.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

 • «Han er den dyktigste og flinkeste - objektiv, ærlig og profesjonell»

  «Etter 2 års research og skrekkhistorier ble jeg tipset om Tormod Westvik. Har hatt problemer med min nese i årevis både på grunn av utseende og pustevansker. Tormod brukte god tid på at lytte på meg og selv om jeg selv er lege selv brukte han god tid på at beskrive hans observasjon, min anatomi og problemstilling! Han har hele veien vært objektiv, ærlig og profesjonell. Jeg angrer ikke et eneste sekund at jeg valgte han. Han er den dyktigste og flinkeste . Jeg har fått et veldig flott resultat som mange andre plastikkirurger sa jeg ikke ville få! Men Tormod gav meg håp og motbeviste den feil info andre hadde vurdert meg til! Evig takknemlig for at jeg valgte Tormod og hans kyndige hender! Anbefaler han på det varmeste!»

 • Realistiske forventninger, naturlig resultat (neseoperasjon)

  «Jeg anbefaler denne klinikken om du ønsker å operere innenlands. Her får man en god opplevelse og resultat før, under og etter operasjon. Kirurgen min passet på at forventningene var realistiske og at resultatet skulle se naturlig ut. Derfor anbefaler jeg Cosmo Clinic til de som ønsker å «oppgradere» ansiktet sitt på en veldig fin og naturlig måte.»

 • Neseplastikk: Anbefaler Tormod Westvik

  Etter en mislykket neseoperasjon på UNN fikk jeg anbefalt Tormod. På konsultasjonen tok han meg godt imot og skjønte med en gang hva jeg var misfornøyd med. Operasjonen gikk som planlagt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Vil anbefale Tormod til alle som ønsker å operere nesen. Denne mannen vet hva han gjør. Hilsen en meget fornøyd pasient! (Kvinne, 34 år)

 • Neseplastikk: overrasket over hvor fin og naturlig nesen min ser ut

  «Jeg hadde vært veldig misfornøyd med min nese i flere år. Men Tormod har virkelig vært så flink og fikset dette. Jeg er overrasket over hvor fin og naturlig nesen min ser ut. Jeg er veldig fornøyd.»

 • Neseplastikk: Utrolig fint resultat (erfaringer)

  «Ble veldig godt tatt imot. Stor forståelse og lytteevne hos kirurgen. Utrolig fint resultat. Følte meg trygg hele veien.»

 • Neseoperasjon: «Kan virkelig anbefale Tormod Westvik!» (erfaringer)

  «Veldig hyggelig atmosfære på klinikken. Ble tatt godt imot. Proffe folk. Kan virkelig anbefale Tormod Westvik på det varmeste!»

 • Neseoperasjon: «Veldig profesjonelt. Kjempefornøyd!»

  «Fantastisk hyggelige resepsjonister og kirurg/operasjonscrew! Veldig dyktige Tormod Westvik forklarte og betrygget på en ordentlig fin måte. Veldig profesjonelt. Kjempefornøyd!»

 • Neseoperasjon: uendelig glad jeg valgte Cosmo Clinic og Tormod

  «Etter å ha gjort research på neseoperasjoner i over 15 år, kom jeg endelig frem til å ta avgjørelsen om å få det gjort. Jeg er så uendelig glad for at jeg valgte Cosmo Clinic og Tormod Westvik. Prosessen har vært upåklagelig, og resultatet var fantastisk. Tusen hjertelig takk! Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.»

 • Veldig fornøyd (neseplastikk)

  «Veldig fornøyd med operasjonen. Tormod tok seg tid til å forklare hvordan nesen burde tilpasses ansiktet. Nesen ble mye bedre enn det jeg hadde forventet og er takknemlig for at Tormod gjorde en så god jobb. Resten av teamet på Cosmo Clinic er veldig hyggelige og passer godt på deg gjennom hele prosessen.» (Neseoperasjon, kirurg: Tormod Westvik)

 • Neseplastikk: forstod mine behov, ga meg realistiske forhåpninger

  «Positiv opplevelse med neseplastikk: Jeg hadde en nese som vokste seg skjevere og skjevere. Dette ble jeg svært bevisst på, noe som skapte mye stress i alle sammenhenger med å bli tatt bilder av eller hvordan andre så meg fra forskjellige vinkler. Jeg bor lenger nord i Norge enn Oslo og har klinikker i min egen by jeg kunne ha valgt. Jeg er derimot svært kildekritisk og opptatt av å velge en seriøs og profesjonell klinikk når det kommer til mitt eget utseende. Her valgte jeg definitivt rett. Konsultasjon med kirurg Tormod Westvik kunne ikke gått bedre. Han forstod mine behov, kunne gi meg realistiske forhåpninger og samtalen var en enighet hele veien.» (Neseplastikk, Tormod Westvik) - klikk på overskriften for å lese mer!

 • «Kjempefornøyd med både klinikken, Tormod, prosessen og resultatet.»

  «Perfekt resultat. Over forventningene. Kjempefornøyd med både klinikken, Tormod, prosessen og resultatet.» (Neseoperasjon)

 • «Verdens beste kirurg»

  «Jeg fikk en utrolig bra opplevelse takket være Tormod Westvik og et ypperlig team! (Kvinne, nesekirurgi)

 • «Meget takknemlig for Tormod og teamet»

  «Første møte med klinikken var med imøtekommende resepsjonister, og en jordnær, hyggelig kirurg, Tormod Westvik. Selv om jeg hadde hatt 3 tidligere konsultasjoner på en annen klinikk gikk vi igjennom alt av informasjon sammen, og jeg fikk umiddelbart følelsen av at han forstod akkurat hva jeg mente og ble trygg på han som både medmenneske og talentfull kirurg.

  Etter operasjonen hadde jeg omtrent ingen smerter, og brukte kun Paracet første 2 dagene. Fikk heller ingen blåmerker. Etter jeg fikk av bandasjen bekreftet det alt jeg hadde trodd og håpet på forhånd, at forståelsen for mitt ønske ble innfridd på en prikk. Jeg fikk etter min mening et meget naturlig resultat, og heller ingen synlige arr.

  Jeg er i dag meget takknemlig for Tormod og teamet. Følte meg til enhver tid ivaretatt og kan anbefale Tormod og Cosmo på det varmeste. Tusen takk!»

 • Neseoperasjon: «Et trygt valg»

  «Jeg er sjeleglad for at jeg valgte Cosmo Clinic og dr. Westvik. Jeg oppsøkte Cosmo Clinic vedrørende neseplastikk som var av både medisinsk og kosmetisk art. Jeg hadde gjort mye research på forhånd og følte meg trygg på at dette var en klinikk med spisskompetanse på sine fagfelt i markedet. Noe av det som trakk meg akkurat hit var også tryggheten jeg følte ved å se på deres Instagram-konto, hvor man får et innblikk i hva de gjør og hvem som utfører operasjonene.»

neseplastikk westvik operasjonsinstrumenter

«En helt fantastisk opplevelse»

«En helt fantastisk opplevelse. Var ikke fornøyd med nesas utseende og hadde problemer med å puste. Etter operasjonen var pusten mye bedre. Og nesa ser helt perfekt ut.» (Mann, 30 år)

«Takk, Tormod!»

«Jeg er fornøyd med hele prosessen. Jeg ble godt ivaretatt før, under og etter operasjonen. Jeg fikk god informasjon og fikk svar på alt det jeg lurte på. Jeg klarte fint å dra på jobb dagen etter operasjonen. Ingen smerter etter operasjonen! Ingen komplikasjoner eller bivirkninger. Følte meg også trygg på selve operasjonsdagen. Takk, Tormod!» (Kvinne, 27 år)

«Dyktig, hyggelig og kunnskapsrik lege»

«Veldig fornøyd med informasjonen ved første konsultasjon og fikk veldig godt inntrykk av legen. Ble tatt godt imot ved konsultasjon og operasjon. Veldig dyktig, hyggelig og kunnskapsrik lege. Fine lokaler og hyggelige medarbeidere. Godt ivaretatt etter operasjonen også.»
Kvinne, 51 år

 

 

Pris neseoperasjon / neseplastikk

Neseoperasjon (ikke tidligere operert, primær neseplastikk, inkludert eventuell septumplastikk/nesevinge og eventuell conchotomi) 75.000
inkl.mva
60.000 eks.mva..
Neseoperasjon (tidligere operert, sekundær neseplastikk) 89.000
inkl.mva
66.400 eks.mva..
Tillegg for bruk av ribbensgraft 25.000
inkl.mva
20.000 eks.mva..
Neserekonstruksjon (gjenoppbygging etter skade/tidligere operasjon)  Pris avtales individuelt
Conchotomi (operasjon på nesemuslinger) fra 18.500
inkl.mva
14.800 eks.mva..
Septumplastikk (operasjon på neseskillevegg) fra 25.000
inkl.mva
20.000 eks.mva..
Nesevinge-reduksjon fra 25.000
inkl.mva
20.000 eks.mva..

Rekonstruksjon etter skade/tidligere operasjon prises individuelt etter vurdering på konsultasjon.

I prisen inngår en grundig konsultasjon hvor så vel utseende som funksjon vurderes med tanke på om en operasjon vil kunne anbefales. Operasjonen foregår i narkose, og dette er inkludert i prisen. Du vil også kunne nå din kirurg på mobil eller epost dersom du lurer på noe før eller etter operasjonen.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller send oss en epost.

 

De vanligste grunnene til at man vil operere nesen

Neseplastikk-instrument

Lang nese

En nese kan oppleves som lang fordi nesetippen henger ned. Den kan også generelt sett være stor. Hvis kirurgen senker neseryggen, og samtidig løftet nesetippen vil nesen se kortere ut. Ofte er det hvordan nesen oppfattes av øyet, og ikke nødvendigvis hvor mange millimeter den måler som avgjør om en nese ser lang eller kort ut.

«Ørnenese»

En hump på nesen kan ofte fjernes ganske lett, men utfordringen er at en nese uten hump ofte ser bredere ut enn før, slik at man også må gjøre nesen smalere for å få et tilfredsstillende kosmetisk resultat. Ved avsmalning av nesen, er det alltid en fare for at man kan få nedsatt pustefunksjon.

Forminske nesen

En forminskning av nesen må gjøres i alle plan: En nese som lages lavere vil se bredere ut hvis man ikke gjør noe med bredden, en nese som lages smalere vil se høyere ut dersom man ikke gjør noe med høyden. Samtidig er det viktig å huske på at en mindre nese har dårligere plass innvending, slik at noen pasienter opplever annerledes pustefunksjon etter en forminskning av nesen. Tenk gjerne på nesen som et triangel, dersom det ene hjørnet eller siden lages mindre, må de andre følge etter for at ikke proporsjonene skal bli veldig rare.

«Oppstoppernese»

Kvinner har fra naturens side litt mer oppstoppernese enn menn. Hos kvinner er det vanlig med litt større vinkel enn hos menn, 95-100 grader mot 90-95 grader. Kvinner vil også gjerne ha en litt mer definert nesetipp enn menn, det vil si at man ser en liten overgang mellom neseryggen og nesetippen. Under en operasjon kan man kontrollere denne vinkelen.

Forstørre nesen

Forstørring av nesen gjøres ved at kirurgen bygger nesen opp med ekstra materiale. Cosmo Clinic anbefaler å bruke brusk fra pasienten selv for å minimere risikoen for infeksjoner. Dette vil også gi best resultat på sikt.

Nesetippen

Nesetippen er den delen av nesen hvor det tar lengst tid (to år) før man ser det endelige resultatet. Brusken som gir nesetippen fasong, må tilpasses det man ønsker som resultat. Ofte dreier dette seg om å gjøre den mindre, og at den lages mindre rund. En kombinasjon av sting, fjerning av brusk og i noen tilfeller påbygging med brusk er ofte nødvendig.

Skjev nese

Vanligvis er skjev nese et resultat av at man er født slik eller at man har vært utsatt for skade. Skjevheten kan være i ben, brusk eller begge deler. Det vanligste er at skilleveggen er skjev, og da blir gjerne resten av nesen skjev også.

Liten nese

For at du skal synes en nese er liten, må den være liten i forhold til ansiktets øvrige dimensjoner. Det er ikke alle små neser som kan gjøres større.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller send oss en epost.