Erfaringer etter neseoperasjon (neseplastikk)

Tormod Westvik neseoperasjon

Neseoperasjoner er svært vanskelige og utføres kun av et fåtall kirurger som har spesialisert seg på dette. Neseoperasjoner ved Cosmo Clinic gjøres av overlege Tormod S. Westvik. Dr. Westvik er en internasjonal kapasitet, og pasienter kommer langveisfra for å bli operert av ham. Han har spesialisert seg på neseplastikk og er en erfaren internasjonal instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium. Han har dessuten lang erfaring med avansert rekonstruktiv ansiktskirurgi. Westvik ble håndplukket til å delta i lederutdanningen til den anerkjente The American Society of Plastic Surgeons (ASPS), som han fullførte i 2017.

Les mer om neseoperasjoner her

Kosmetisk neseoperasjon kalles også for neseplastikk eller rhinoplastikk.

Her kan du lese et utvalg erfaringer og tilbakemeldinger fra dr Westviks pasienter.

Alle pasienthistoriene på hjemmesiden til Cosmo Clinic er skrevet av pasientene selv.

 

 • Neseplastikk: Anbefaler Tormod Westvik

  Etter en mislykket neseoperasjon på UNN fikk jeg anbefalt Tormod. På konsultasjonen tok han meg godt imot og skjønte med en gang hva jeg var misfornøyd med. Operasjonen gikk som planlagt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Vil anbefale Tormod til alle som ønsker å operere nesen. Denne mannen vet hva han gjør. Hilsen en meget fornøyd pasient! (Kvinne, 34 år)

 • Neseplastikk: overrasket over hvor fin og naturlig nesen min ser ut

  «Jeg hadde vært veldig misfornøyd med min nese i flere år. Men Tormod har virkelig vært så flink og fikset dette. Jeg er overrasket over hvor fin og naturlig nesen min ser ut. Jeg er veldig fornøyd.»

 • Neseplastikk: Utrolig fint resultat (erfaringer)

  «Ble veldig godt tatt imot. Stor forståelse og lytteevne hos kirurgen. Utrolig fint resultat. Følte meg trygg hele veien.»

 • Neseoperasjon: «Kan virkelig anbefale Tormod Westvik!» (erfaringer)

  «Veldig hyggelig atmosfære på klinikken. Ble tatt godt imot. Proffe folk. Kan virkelig anbefale Tormod Westvik på det varmeste!»

 • Neseoperasjon: «Veldig profesjonelt. Kjempefornøyd!»

  «Fantastisk hyggelige resepsjonister og kirurg/operasjonscrew! Veldig dyktige Tormod Westvik forklarte og betrygget på en ordentlig fin måte. Veldig profesjonelt. Kjempefornøyd!»

 • Neseoperasjon: uendelig glad jeg valgte Cosmo Clinic og Tormod

  «Etter å ha gjort research på neseoperasjoner i over 15 år, kom jeg endelig frem til å ta avgjørelsen om å få det gjort. Jeg er så uendelig glad for at jeg valgte Cosmo Clinic og Tormod Westvik. Prosessen har vært upåklagelig, og resultatet var fantastisk. Tusen hjertelig takk! Jeg anbefaler Cosmo Clinic på det sterkeste.»

 • Veldig fornøyd (neseplastikk)

  «Veldig fornøyd med operasjonen. Tormod tok seg tid til å forklare hvordan nesen burde tilpasses ansiktet. Nesen ble mye bedre enn det jeg hadde forventet og er takknemlig for at Tormod gjorde en så god jobb. Resten av teamet på Cosmo Clinic er veldig hyggelige og passer godt på deg gjennom hele prosessen.» (Neseoperasjon, kirurg: Tormod Westvik)

 • Neseplastikk: forstod mine behov, ga meg realistiske forhåpninger

  «Positiv opplevelse med neseplastikk: Jeg hadde en nese som vokste seg skjevere og skjevere. Dette ble jeg svært bevisst på, noe som skapte mye stress i alle sammenhenger med å bli tatt bilder av eller hvordan andre så meg fra forskjellige vinkler. Jeg bor lenger nord i Norge enn Oslo og har klinikker i min egen by jeg kunne ha valgt. Jeg er derimot svært kildekritisk og opptatt av å velge en seriøs og profesjonell klinikk når det kommer til mitt eget utseende. Her valgte jeg definitivt rett. Konsultasjon med kirurg Tormod Westvik kunne ikke gått bedre. Han forstod mine behov, kunne gi meg realistiske forhåpninger og samtalen var en enighet hele veien.» (Neseplastikk, Tormod Westvik) - klikk på overskriften for å lese mer!

 • «Kjempefornøyd med både klinikken, Tormod, prosessen og resultatet.»

  «Perfekt resultat. Over forventningene. Kjempefornøyd med både klinikken, Tormod, prosessen og resultatet.» (Neseoperasjon)

 • «Verdens beste kirurg»

  «Jeg fikk en utrolig bra opplevelse takket være Tormod Westvik og et ypperlig team! (Kvinne, nesekirurgi)

 • «Meget takknemlig for Tormod og teamet»

  «Jeg er i dag meget takknemlig for Tormod og teamet. Følte meg til enhver tid ivaretatt og kan anbefale Tormod og Cosmo på det varmeste. Tusen takk!»

 • Neseoperasjon: «Et trygt valg»

  «Jeg er sjeleglad for at jeg valgte Cosmo Clinic og dr. Westvik. Jeg oppsøkte Cosmo Clinic vedrørende neseplastikk som var av både medisinsk og kosmetisk art. Jeg hadde gjort mye research på forhånd og følte meg trygg på at dette var en klinikk med spisskompetanse på sine fagfelt i markedet. Noe av det som trakk meg akkurat hit var også tryggheten jeg følte ved å se på deres Instagram-konto, hvor man får et innblikk i hva de gjør og hvem som utfører operasjonene.»