Brystforstørrende operasjon

Plastikkirurg Tomm Bjærke forteller i disse videoene om brystforstørrende operasjoner.

 

Nedsatt følelse i brystene

Det er vanlig med redusert følelse fra brystvorteområdet og ned til brystfolden. Følelsen kommer vanligvis gradvis tilbake i løpet av noen måneder. Brystvortene er vanligvis overfølsomme i starten og vil da ofte normaliseres etter noen måneder, men dette kan ta opptil ett år. I noen tilfeller mister man følelsen i brystvortene permanent.

Breast Implant Illness (BII)

En svært liten andel av kvinner med brystproteser, opplever at de har symptomer (tretthet/utmattelse, leddsmerter, depresjon, hodepine, konsentrasjonsvansker) som er årsaket av silikonprotesene, og dette kalles Breast Implant Illness (BII). Begrepet har vært kjent lenge og var spesielt omdiskutert på 90-tallet i USA. Få medisinske implantat er så godt studert som silikonproteser og det er gjort omfattende studier som har konkludert med at det ikke er noen sikker sammenheng mellom silikonproteser og slike symptomer. Studier har vist at slike symptomer er like vanlige blant kvinner uten silikonproteser, som de med silikonproteser.

 

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos spesialist i plastikkirurgi på telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558) eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastisk kirurgi, men vi har spisskompetanse på ansiktsløft, øyelokkoperasjoner og brystforstørrelse. Vår spesialist i karkirurgi tilbyr effektiv behandling for åreknuter (varicer) og spindelvevårer (sprengte blodkar). Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon er uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo (se Google-kart i nytt vindu)
Telefon: 21 05 56 60 (eller 941 78 558)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.