Brystforstørring med korte arr

853x475 Cosmo kvinne 166396265 logo

Alle som skal gjennomgå en brystforstørrelse ønsker så pene- og korte arr som mulig. På Cosmo Clinic gjør vi, som en av få klinikker i Norge, brystforstørrelse med ekstra korte arr.

I Europa og USA er det vanligst å legge inn brystproteser via arr under brystet og rundt brystvorten. I store deler av Asia er det tradisjon for å legge protesene inn via armhulen.

Kirurgens erfaring er det som oftest har betydning for hvilke av disse snittene som velges.

Korte arr

Ved en brystforstørrelse vil arrene vanligvis være 5-6 cm lange, avhengig av brystets størrelse og hvor stor protese som skal legges inn. Det er to hovedgrunner til dette:

De vanligste protesene som har vært brukt frem til nå har en ganske stiv gelé som gjør det vanskelig å presse de inn gjennom en liten åpning uten at geléen ødelegges. Instrumentene som har vært brukt til disse inngrepene har gjerne en størrelse som tilsier at man må ha en større åpning.

Ved Cosmo Clinic har vi derimot i mer enn 2 år tilbudt kvinner brystforstørrelse med korte arr rundt 3 cm. Grunnen til at vi kan gjøre dette er at vi benytter oss av de mykeste implantatene på markedet samt svært smale instrumenter, spesiallagd for denne operasjonen.

Motiva Ergonomix

Protesene vi benytter oss av er  Motiva Ergonomix. De er såkalte «monobloc proteser» – det vil si at de er støpt som én helhet- og er svært tøyelige. De føres inn i brystet gjennom et «kremmerhus» – Keller Funnel.

Brystforstørring med korte arr er en velprøvd metode ved Cosmo Clinic som gir det samme resultatet som tradisjonell brystforstørring, men med kortere arr! Operasjonen er noe dyrere da den tar noe lengre tid og det brukes mer spesialutstyr.

Cosmo Clinic tilbyr landets lengste og tryggeste garanti ved innleggelse av silikon (Motiva). Garanti gjelder i 6 år fra første gangs operasjon, og ved innleggelse av Motiva proteser ved vår klinikk. Denne garantien gjelder også dersom du har vært gravid eller har ammet i garantiperioden.

Les mer