Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi i særklasse

Plastisk kirurgi ved Cosmo Clinic i Oslo

Plastikkirurgene ved Cosmo Clinic vet at alle pasienter har et unikt utgangspunkt og har forskjellige ønsker og forventninger til resultatet. Det er viktig for oss å forstå dine ønsker. Vi forklarer deg grundig og på en lettforståelig måte hva du kan forvente å oppnå, samtidig som vi understreker at det er en risiko forbundet med all kirurgi. Dersom dine ønsker er helt urealistiske, er det viktig å få klarlagt dette før operasjonen; i så fall vil vi fraråde kirurgi.

Pasienter med en realistisk forståelse av hva som kan oppnås, vil bli mest fornøyd.

 

Brystforstørrelse Pris plastisk kirurgi Ansiktsløft Panneløft Neseoperasjon Fettsuging Bukplastikk Brystløft Tunge øyelokk Poser under øynene Brystreduksjon Halsløft BBL (rumpeforstørrelse) Gynekomasti Fakta om plastisk kirurgi Plastisk kirurgi for menn

De vanligste plastikkirurgiske operasjonene vi utfører på Cosmo Clinic er brystforstørrelse, øyelokkoperasjon (tunge øyelokk og poser under øynene), ansiktsløft, neseplastikk, fettsuging, fettransplantasjoner til ansikt og rumpe (BBL), laserbehandling, panneløft, halsløft, BBL, bukplastikk, brystreduksjon hos kvinner, brystløft, brystreduksjon hos menn (ved gynekomasti) – ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen.

Cosmo Clinic i Oslo – førsteklasses, topp moderne klinikk for plastisk kirurgi

På Cosmo Clinic vil du møte landets ledende plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere. Svært lang erfaring, stort volum når det gjelder antall operasjoner og de høyeste krav til kvalitet har gjort at våre kirurger er førstevalget for de fleste operasjoner innen plastisk kirurgi. Tilbakemeldingene fra våre pasienter er eksepsjonelt gode, noe du kan lese om her.

Idet du går inn gjennom døren hos oss, vet du at du kommer til en førsteklasses, topp moderne klinikk i smakfulle lokaler. Hos oss skal du føle at du blir sett og lyttet til, og vi er trygge på at du vil sette pris på at vi tar oss god tid til deg, at vi gir individuelle råd fordi du er unik og hver behandling må tilpasses pasientens utgangspunkt. Slik sikrer vi at du får et realistisk bilde av hva som kan oppnås ved plastisk kirurgi eller estetiske behandlinger hos våre sykepleiere.

Cosmo Clinic har 20 års aldersgrense.

Plastisk kirurgi i særklasse

Plastisk kirurgi kommer fra det greske ordet plastikos, som betyr å forme. Plastisk kirurgi og plastikkirurgi er synonyme begreper. De fleste tenker på skjønnhetsoperasjoner når vi snakker om plastisk kirurgi, men en stor del av operasjonene er rekonstruktiv kirurgi. Plastisk kirurgi er all kirurgi der man former eller flytter vev. Man deler plastisk kirurgi inn i rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk kirurgi.

Ved kosmetisk kirurgi forsøker man å forbedre utseendet uten at det er noen medisinsk grunn til å operere. Det kan være å stramme opp løs hud i ansiktet, fjerne hud over øyelokkene (øyelokksplastikk), løfte slappe bryst eller å forstørre brystene med proteser.

Rekonstruktiv kirurgi er den kirurgien vi utfører for å lage for eksempel et nytt bryst etter brystkreft, å bygge opp et ansikt etter en skade eller reparere ødelagt hud etter brannskade.

«Beste klinikk» - «Utrolig bra opplevelse» - «Verdens beste kirurg»

Pasientene våre gir oss unike tilbakemeldinger etter operasjon. Mange skriver pasienthistorier som vi får legge ut på hjemmesiden og mange gir oss 5 av 5 stjerner på Google.

Dette skriver en 49 år gammel kvinne: «Jeg er super fornøyd med resultatet … skal jeg gjøre noe mer senere, kommer jeg kun til å la de på Cosmo Clinic operere meg … den aller beste kirurgen jeg har vært borti … denne proffe klinikken kan virkelig anbefales på det varmeste.»

Brystforstørrelse - det vanligste inngrepet i plastisk kirurgi

Brystforstorrelse med silikon

Brystforstørrelse er det vanligste kosmetiske inngrepet. I Norge er silikonproteser mye vanligere enn saltvannsproteser. Silikonproteser holder formen bedre, og saltvannsproteser oftere gir ripling (folder i brystet). Kosmetisk brystforstørring gir ikke rett til sykemelding. Cosmo Clinic tilbyr dessuten brystforstørrelse med eget fett samt å legge inn protesene via armhulen. Vi kan også legge inn Motiva proteser via et minimalt arr på undersiden av brystet og kombinere silikonproteser og fettransplantasjon.

 

Les mer om brystforstørrelse

 

 

Brystforstørrelse med silikon eller eget fett

BeskrivelsePris
Brystforstørrelse med runde proteser fra Mentor 39.900
inkl.mva
31.920 eks.mva
Brystforstørring med Motiva Ergonomix proteser (inkl. Keller funnel)
Ergonomix er Motivas mykeste protese. Den gir det mest naturlige resultat. Protesen endrer form når man står hvilket gir et naturlig bryst. I tillegg beveger protesen seg med brystet og er svært myk å ta på. En annen fordel ved at den er så myk, er at du får kortere arr samt at den kan legges inn via armhulen.
Motiva-proteser gir lavest risiko for hard kapsel.
Cosmo Clinic anbefaler brystoperasjon med Motiva-proteser.
Les kvinners Motiva-erfaringer her…
45.900
inkl.mva
36.720 eks.mva
Brystforstørring med anatomiske proteser 45.900
inkl.mva
36.720 eks.mva
Brystforstørring med Motiva Ergonomix og korte arr 48.900
inkl.mva
39.120 eks.mva
   
Brystforstørring endoskopisk via armhulen (transaxillær brystforstørrelse) 52.900
inkl.mva
42.320 eks.mva
Brystforstørring med protese og samtidig eget fett (hybrid) fra 59.500
inkl.mva
47.600 eks.mva
Protesebytte med Mentor proteser fra 50.900
inkl.mva
40.720 eks.mva
Protesebytte med Motiva Ergonomix silikonproteser fra 56.500
inkl.mva
45.200 eks.mva
   
Brystforstørring med eget fett / fettransplantasjon til bryst
Brystforstørrelse med eget fett gir større bryster med naturlig form og mykhet samtidig som vi fjerner uønsket fett fra mage eller lår.
fra 62.500
inkl.mva
50.000 eks.mva
   
Brystforstørring med samtidig brystløft (Mentor) fra 63.900
inkl.mva
51.120 eks.mva
Brystforstørring med samtidig brystløft (Motiva) fra 69.500
inkl.mva
55.600 eks.mva
   
Fjerne proteser uten kapsel («explant») 24.000
inkl.mva
19.200 eks.mva
Fjerne proteser med hard kapsel – kapselektomi «en bloc» fra 37.500
inkl.mva
30.000 eks.mva

 

Pris på plastisk kirurgi

Pris for plastisk kirurgi inkluderer bedøvelse (narkose) og forsikring.
På Cosmo Clinic er alltid anestesilege og anestesisykepleier til stede under alle operasjoner. Dette fordi din sikkerhet alltid er i fokus på Cosmo Clinic.

Aldersgrense for kosmetisk kirurgi og injeksjoner på Cosmo Clinic: 20 år

Overnatting tilbys mot et tillegg i prisen.

Ansiktsløft (facelift)

Et ansiktsløft (facelift) er et løft av kinnområdet, stramming av hud langs kjevekammen, samt et mindre løft på halsen. Det er altså den nedre delen av ansiktet som strammes.

Ansiktsløft kan i tillegg kombineres med andre inngrep for å gjenskape et mer ungdommelig utseende.

 

 

 

Panneløft

De som egner seg for panneløft, er de som har et øyebryn som er tungt noe som gir et hudoverskudd over øyelokkene. Ved Cosmo Clinic utføres panneløft med kikkhullsteknikk av to av landets mest erfarne ansiktskirurger: Tomm og Hilde Bjærke.

 

 

Neseoperasjon / neseplastikk

I en kosmetisk neseoperasjon (neseplastikk) forandres nesens støttende strukturer (reisverk), ben og brusk. Ofte må man bruke brusk fra nesen selv til å forsterke og forandre elementer av dette reisverket, men dersom man trenger mer brusk enn det nesen selv har, må man låne dette fra ribben- eller ørebrusk.

Noen av de vanligste grunnene til at folk oppsøker plastikkirurg med et neseproblem, er flat og bred nese (etter f.eks. skade), ørnenese, at man er misfornøyd med nesetippen, at man har utpreget oppstoppernese, at man opplever nesen som for stor eller for liten, at man har en skjev nese, at man har en voluminøs nesetipp (potetnese).

 

 

 

Fettsuging (liposkulptur)

Fettsuging (liposkulptur) fjerner lokale ansamlinger av fett på utsatte områder på kroppen (magen, utside lår etc.). Fettsuging er det nest vanligste inngrepet (plastisk kirurgi) i USA etter brystforstørring. Men fettsuging er ikke noen erstatning for slanking. De som egner seg best for fettsuging, er de som har normal vekt og lokale fettansamlinger på uønskede steder. I de senere årene har mange pasienter ønsket å flytte fettet til steder på kroppen hvor de ønsker mer volum – det kan for eksempel være til ansiktet eller til rumpa (Brazilian Buttlift). Cosmo Clinic har svært høy kompetanse på fettransplantasjon.

 

 

Bukplastikk (mageplastikk) - ved overflødig hud på magen

Etter fødsel eller vektnedgang opplever mange at huden blir løs og ikke lengre er like elastisk. Bukplastikk (mageplastikk) er et inngrep som fjerner løs hud og fettansamlinger på magen. De fleste som oppsøker Cosmo Clinic for dette, er de som har hatt en vektnedgang, gjennomgått graviditet eller har arr som gir uheldige folder på magen. 

Du bør ikke ha en BMI på over 30 ved en bukplastikk fordi resultatet etter inngrepet i mange tilfeller påvirkes av vekten. Høy BMI øker også sjansen for komplikasjoner.

 

 

Brystløft

Et brystløft vil gjenopprette de høyere og strammere bryster du en gang hadde og samtidig gi dem rundere og finere fasong.

Enkelte ganger vil brystløft i kombinasjon med silikonprotese gi det beste resultatet.

 

 

 

Tunge øyelokk

Ved økende alder får mange økt hudoverskudd på øvre øyelokk. Dette skyldes dels mindre elastisitet i huden, men også at pannen og øyebrynene siger ned, slik at avstanden fra øyebrynene til øynene blir mindre. Sammen fører dette til at man får forsterket foldingen av huden på øyelokkene. Overskudd av hud over øyelokket kan hemme synsfeltet, men også gjøre at du ser trett og uopplagt ut. En øyelokkoperasjon er et svært vanlig inngrep; det gir et mer våkent blikk og gjør at du ser mer opplagt ut. 

Dersom operasjonen utføres på medisinsk indikasjon, kan du få sykemelding.

 

 

 

Poser under øynene

Poser og løs hud under øynene kan gjøre at man ser trett og uopplagt ut. En nedre øyelokkoperasjon er en operasjonsmetode for å fjerne løs hud og fettposer under øynene. Cosmo Clinic kan også fjerne poser under øynene og stramme huden ved hjelp av laser. Det er en elegant operasjonsmetode som ikke etterlater noen synlige arr!

 

 

Brystreduksjon

Store bryst kan være tunge å bære. Enkelte får smerter i nakken og skuldrene. Brystreduksjon er en kirurgisk operasjonsmetode der vi fjerner hud og brystvev og samtidig løfter brystene til en høyere posisjon.

Brystreduserende operasjon er et eksempel på plastisk kirurgi som både kan bli dekket av staten samt gi rett til sykemelding.

 

 

Halsløft

Ved et såkalt halsløft fjerner vi overflødig hud på halsen. Vanligvis gjør vi et halsløft i kombinasjon med ansiktsløft fordi man kan få et hudoverskudd foran øret når huden på halsen strammes. I tillegg er det vanlig at man er løs både på halsen og langs kjevekammen. Man kan gjøre et isolert halsløft hos de som ikke har mye løs hud på halsen.

 

 

 

BBL: Brazilian buttlift (rumpeforstørrelse med eget fett)

Rumpeforstørrelse med eget fett (BBL: Brazilian butt lift) vil si at vi tar fett fra et uønsket område (for eksempel magen, flankene eller lårene) og injiserer det i de områdene på rumpa du ønsker mer volum. Som oftest fettsuges hofter og flanker og du får da en smalere midje som igjen forsterker resultatet av rumpeforstørrelsen ved at man får mer «timeglassformet» kroppsform.

rumpeforstørrelse etter operasjon

 

 

Gynekomasti - brystreduksjon hos menn

En av de vanligste plastikkirurgiske inngrepene hos menn, er brystreduserende operasjon ved gynekomasti. Gynekomasti betyr at det ene eller begge bryst hos en gutt eller mann er forstørret. Operasjonen går ut på at kirurgen fjerner brystkjertelvev samt fjerner fett ved hjelp av fettsuging.

 

 

 

Fakta om plastisk kirurgi

Det er en jevn stigning i antall plastikkirurgiske inngrep. Den mest pålitelige statistikken har vi fra USA. Dette er de vanligste operasjonene i fjor:

  1. Brystforstørrelse (økning på 3%)
  2. Fettsuging (økning på 5%)
  3. Neseplastikk (nedgang på 2%)
  4. Øyelokksplastikk (ingen endring)
  5. Bukplastikk (økning på 2%)

Den operasjonen som har økt mest de siste årene, er BBL (Brazilian Buttlift).

 

Plastisk kirurgi for menn

Omtrent 13 prosent av all kosmetisk kirurgi utføres på menn. For kosmetiske hudbehandlinger som injeksjoner med fillere, nevrotoksiner, peeling, Dermapen, IPL, laser etc. utgjør herreandelen omtrent 8 prosent. For menn er de vanligste plastikkirurgiske operasjonene neseplastikk, øyelokkoperasjon, fettsuging, gynekomasti-operasjon og hårtransplantasjon.

 

Utenbyskonsultasjoner om plastisk kirurgi

Cosmo Clinic får pasienter fra hele Norge. Vi er kjent for topp internasjonal standard, en svært vennlig atmosfære på klinikken og våre høye krav til pasientsikkerhet. Det gir våre pasienter en stor trygghet og fører til at de som blir operert hos oss, anbefaler Cosmo Clinic til sine venner.

Utenbyskonsultasjoner: Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Tønsberg, Harstad og Trondheim.

 

 

Plastisk kirurgi ved Cosmo Clinic

 

 

Brystforstørrelse Ansiktsløft Panneløft Neseoperasjon Fettsuging Bukplastikk Brystløft Tunge øyelokk Poser under øynene Brystreduksjon Halsløft Rumpeforstørrelse Gynekomasti Fakta om plastisk kirurgi

Erfaring med Cosmo

«Jeg ønsker å gi mine beste anbefalinger til de dyktige kirurgene Tomm og Hilde Bjærke.»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»

«Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i ’gamle dager’, naturlig, men med færre alderstegn. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.»

«Fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient»

Facebook-logo    LOGO instagram