Plastisk kirurgi i Kongsberg

Plastisk kirurgi i Kongsberg: Hilde Bjærke

Plastikkirurg Hilde Bjærke har konsultasjoner om plastisk kirurgi i Kongsberg. Operasjonene gjøres på vår topp moderne klinikk i Nydalen, sentralt i Oslo.

Neste konsultasjonsdag: Tirsdag 7. mai.
(alle typer ansiktskirurgi: facelift, panneløft, øyelokk, halsløft, laser etc.)
Sted:
Ad Fonte klinikken i Skolegata 11 i Kongsberg sentrum
Bestill time
direkte hos Rannveig Welle på Ad Fonte klinikken: Ring 413 10 878 for timebestilling.
ALDERSGRENSE: 20 ÅR
Konsultasjonen koster kr 500 og er selvsagt helt uforpliktende.

Hilde Bjærke har spisskompetanse på ansiktskirurgi (panneløft, øvre og nedre øyelokk, ansiktsløft (facelift), halsløft etc.). 

Hvis du ikke vil vente til Hilde kommer til Kongsberg, kan du bestille time for konsultasjon i Oslo. Hvis du vil komme til Oslo, ringer du oss på tlf. 21 05 56 60.

Pasientenes erfaring etter operasjon hos Hilde Bjærke

«Har operert øvre øyelokk hos dr. Hilde Bjærke og er superfornøyd. Ble møtt på en profesjonell og hyggelig måte. Følte meg veldig trygg både før og etter operasjonen. Er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler denne klinikken på det varmeste til de som vurderer å foreta et inngrep.»
Kvinne 65 år

«Tusen takk til Hilde Bjærke for supert resultat etter panneløft, ansiktsløft og halsløft på en og samme gang. Resultatet er fantastisk. Ansiktet mitt ser fortsatt helt naturlig ut, bare mange år yngre. Jeg er også svært fornøyd med oppfølgingen i etterkant av operasjonen. Jeg var i trygge hender hele veien. Møte med Cosmo Clinic er rett og slett positivt og godt. Klinikken har svært innbydende lokaler. De jeg møtte var imøtekommende, korrekte og omsorgsfulle slik at dette tilsammen har vært en svært positiv opplevelse.»
Kvinne 59 år

Utenbyskonsultasjoner: Cosmo Clinic får pasienter fra hele landet. Vi har derfor jevnlig konsultasjoner i Hamar, Kristiansand, Trondheim, Kongsberg og Tønsberg.