Om oss

Cosmo Clinic er en privat kosmetisk plastikkirurgisk klinikk som er opptatt av at du skal få et naturlig resultat når du velger en operasjon.

Historien om Cosmo Clinic

Om Cosmo Clinic

Cosmo Clinic er en eksklusiv plastikkirurgisk klinikk som kun driver med kosmetisk plastikkirurgi. Plastikkirurgi har etterhvert blitt et stort fagfelt som omhandler kosmetisk plastikkirurgi og rekonstruktiv plastikkirurgi. Faget er i rivende utvikling og nye metoder og nytt utstyr utvikles forløpende. For at man skal få et best mulig kirurgisk resultat, avhenger det meste av plastikkirurgen. Det er han eller hun som gjør vurderingen, som planlegger og utfører operasjonen. Støttepersonalet som anestesileger, anestesisykepleiere og operasjonssykepleiere er nødvendige for at alt legges til rette for kirurgen og for at operasjonen foregår på en særdeles forsvarlig måte.


Vanlige operasjoner er ansiktsløft, øyelokksoperasjoner (tunge øyelokk, poser under øynene), brystforstørrelse, brystløft, brystreduksjon, bukplastikk, fettsuging, rumpeforstørrelse, neseoperasjon osv.

Her kan du se presseomtaler og noen av TV-innslagene om Cosmo Clinic og våre kirurger

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere er håndplukkede plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere. De har mange års erfaring innen plastikkirurgi og kosmetiske ansiktsbehandlinger. De ønsker å gi deg best mulig resultat fordi de selv ikke er fornøyd med det som er nest best!

 • Tomm K. Bjærke

  Tomm K. Bjærke
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege Tomm K. Bjærke f. 1966 er spesialist i plastisk kirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 1995 . Ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Rikshospitalet fra 2000 hvor han var overlege frem til 2004 . Fra 2004 til 2016 jobbet han ved Colosseumklinikken hvor han hadde ansvar for all større ansiktskirurgi. Tomm Bjærke har utført de aller fleste kosmetiske plastikkirurgiske inngrep og har i tillegg til bryst- og mageoperasjoner spesiell kompetanse innen kosmetisk ansiktskirurgi. Han anses som en av de fremste ansiktskirurgene i Norge og utfører både ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker. I 2000 etablerte han nettstedet plastiskkirurgi.no. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Nordisk Plastikkirurgisk Forening og den amerikanske plastikkirurgiske foreningen ASPS.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: tomm@cosmoclinic.no

 • Hilde Brunvold Bjærke

  Hilde Brunvold Bjærke
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege Hilde Brunvold Bjærke f.1969 er spesialist i plastisk kirurgi. Hun har jobbet som kirurg siden 1999. Fra 2001 har hun vært ansatt på Rikshospitalet; 2001-2005 på Hjertekirurgisk avdeling, 2005-2006 på Transplantasjonskirurgisk avdeling og fra 2006 på Plastikkirurgisk avdeling. Hilde Bjærke har bred plastikkirurgisk erfaring, og spesiell kompetanse innenfor ansiktskirurgi. Som overlege ved Rikshospitalet har hun ansvaret for rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese ( ansiktslammelse) og utfører blant annet avanserte muskel-og nerveforflytninger i ansiktet. Hilde er en av Norges mest anerkjente ansiktskirurger. Ved Cosmo Clinic tilbyr hun deg kosmetiske ansiktsoperasjoner som øyelokkoperasjon, ansiktsløft, midtansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, laserbehandling og all form for rekonstruksjon ved facialisparese. Med hennes unike kompetanse og lange erfaring innen ansiktskirurgi er du i de beste hender! Hun er medlem av Den norske legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening - hvor hun også er tidligere styremedlem.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: hilde@cosmoclinic.no

 • Thomas Berg

  Thomas Berg
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege dr.med. Thomas Berg f. 1975 er spesialist i plastisk kirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 2002. Han har vært ansatt ved Plastikkirurgisk Avdeling, Uppsala Universitetssykehus 2004-2010 hvor han ble spesialist i plastisk kirurgi i 2008. Siden 2010 har han vært overlege ved Plastikkirurgisk Avdeling Rikshospitalet. Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep og har spesiell kompetanse innen kosmetiske brystoperasjoner samt kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Han har doktorgrad innen ansiktslammelser og skrevet en rekke publikasjoner i internasjonale tidsskrifter. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Norsk Plastikkirurgisk Forening - hvor han også sitter i kvalitetsutvalget.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: thomas@cosmoclinic.no

 • Tormod S. Westvik

  Tormod S. Westvik
  Spesialist i plastikkirurgi

  Overlege Tormod S. Westvik, f. 1972, er spesialist i plastikkirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 2003. Etter utdanning i Norge, tok han spesialisering innen generell kirurgi ved Yale University (2003 – 2009), etterfulgt av plastikkirurgi ved Harvard University (2009 – 2012). Dr. Westvik er godkjent amerikansk spesialist i plastikkirurgi, Board Certified gjennom American Board of Plastic Surgery. I løpet av sine 9 år i USA fikk han bred erfaring innen alle aspekter av plastikkirurgi, med særlig fokus på avanserte rekonstruksjoner ved hjelp av mikrokirurgiske teknikker, samt behandling av skader og defekter etter alvorlig sykdom. Han deltok i flere ansiktstransplantasjoner under sin tid ved Harvard. I tillegg til avanserte rekonstruksjoner har han spesialisert seg på neseplastikker og er instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium. Siden 2012 har Dr. Westvik vært overlege og leder for plastikkirurgisk seksjon ved Sykehuset Telemark, hvor han ved siden av pasientbehandling jobber aktivt med forskning og videreutvikling av plastikkirurgi i Norge. Han har mange internasjonale publikasjoner. På bakgrunn av Dr. Westviks internasjonale erfaring, er han aktivt involvert i samarbeid utover Norges landegrenser. Han er håndplukket til å delta i lederutdanningen til The American Society of Plastic Surgeons (ASPS). I tillegg til dette er han medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening (styremedlem og leder av kvalitetsutvalget), Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, samt de internasjonale ASPS, American Society of Reconstructive Microsurgery (ASRM) og American Council of Academic Plastic Surgeons (ACAPS).

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: tormod@cosmoclinic.no

 • Elisabeth Rustaden

  Elisabeth Rustaden
  Daglig leder

  Når du kommer til Cosmo Clinic, blir du godt tatt imot av Elisabeth. Hun har lang erfaring i vår bransje og vil gjøre alt hun kan for at ditt første møte med klinikken skal føles godt og trygt. Har du praktiske spørsmål, kan du treffe Elisabeth på telefon 21 05 56 60 (hverdager kl 8-16).

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: post@cosmoclinic.no

 • Nanna Vinje

  Nanna Vinje
  Kosmetisk sykepleier

  Nanna Vinje er autorisert sykepleier og har videreutdannelse fra Senzie akademiet i dermatologi og hudpleie. Nanna har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger og er autorisert Restylane spesialist. Hun har gjennomført avansert anatomi opplæring ved anatomisk institutt i Århus, gjennom Galderma. Nanna jobber med injeksjonsbehandlinger, medisinsk hudpleie, mesoterapi og microneedling.

  Telefon: 21 05 56 60 / 984 51 992
  Epost: nanna@cosmoclinic.no

 • Ingri Oterholm

  Ingri Oterholm
  Kosmetisk sykepleier

  Ingri B. Oterholm er autorisert sykepleier og har videreutdannelse fra Senzie akademiet i dermatologi og hudpleie. I mange år har hun jobbet i eldreomsorgen, men følger nå drømmen og jobber med kosmetiske behandlinger. Hun har gjennomført og bestått Restylane-kurs med Galderma Norge. Ingri jobber med ulike injeksjonsbehandlinger, skreddersyr hudpleieprogram for hjemmebruk, medisinsk hudpleie, mesoterapi og Dermapen.

  Telefon: 21 05 56 60

 • Helene Margrethe Tufte-Lyngdal

  Helene Margrethe Tufte-Lyngdal
  Kosmetisk sykepleier

  Helene har over ti års bransjeerfaring ved flere anerkjente klinikker i Oslo. I tillegg til å jobbe som kosmetisk sykepleier har hun har også jobbet som operasjonssykepleier, hovedsakelig med plastikkirurgi (med hovedinteresse for ansiktskirurgi og panneløft). Hun har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger og er autorisert gjennom Q-med AB. I tillegg har hun spesialisert seg på hud ved den franske kosmetologskole og arbeid/kurs ved Hudklinikken. Hun har arbeidet mye med ulike lasere og er kurset gjennom Scanex AS.

  Telefon: 21 05 56 60

 • Lars Næss

  Lars Næss
  Anestesilege

  Lars Næss er tidligere overlege ved Anestesiavdelingen, Rikshopitalet. Lars har mange års erfaring som anestesilege, både innenfor privat og offentlig virksomhet. Han har bygd opp flere dagkirurgiske enheter. Han har også jobbet som anestesilege for Røde Kors i Afghanistan og Rwanda. Lars er svært allsidig og dyktig og en meget respektert anestesilege. Han er medlem av Den norske legeforening og Norsk Anestesiologisk Forening. Lars sørger for at du kan føle deg trygg under hele operasjonen og at du får en smertefri og behagelig opplevelse.

 • Jacob Berg Thomassen

  Jacob Berg Thomassen
  Anestesilege

  Jacob Berg Thomassen er overlege i anestesi og arbeider til daglig ved Akershus universitetssykehus. Jacob er utdannet ved UiO, ferdig i år 2000. Han har mange års erfaring som anestesilege fra inn- og utland, både innenfor privat og offentlig virksomhet. Han er også spesialist i pediatri og har jobbet både som barnelege og anestesilege ved flere oppdrag i utlandet for bl.a. Røde Kors. Han er medlem av Den norske legeforeningen, Norsk Anestesiologisk Forening og Norsk Barnelegeforening. Jacob sørger for at du kan føle deg trygg under hele operasjonen og at du får en smertefri og behagelig opplevelse.

 • Geir Ormel

  Geir Ormel
  Anestesisykepleier

  Geir Ormel er tidligere anestesisykepleier fra Rikshospitalet med lang erfaring innen offentlig og privat virksomhet. Han sørger for at du får en smertefri opplevelse.

 • Randi Rognstad

  Randi Rognstad
  Operasjonssykepleier

  Randi Rognstad er operasjonssykepleier og har vært avdelingsleder ved Dagkirurgisk Avdeling, Rikshospitalet. Randi er en dyktig, erfaren og hjelpsom sykepleier. Vi er svært fornøyde med å ha fått Randi med på laget!

 • Benedicte Wiggen

  Benedicte Wiggen
  Operasjonssykepleier

Mål og visjon

Vi har tro på å kun konsentrere oss om det vi er best på, nemlig kosmetisk plastikkirurgi. Alle våre medarbeidere er håndplukkede og kan gi deg svar på det du lurer på. Plastikkirurgene er oppdatert på alle metoder og vil i samråd med deg finne ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.

Vårt mål er at du skal kunne gjennomføre en behandling i trygge omgivelser. At plastikkirurgen som opererer deg har mange års erfaring med akkurat det inngrepet du ønsker og at du får en resultat som ser naturlig ut.

Vår filosofi er at et godt resultat henger sammen med dyktige plastikkirurger og dedikerte medarbeidere.