«Meget takknemlig for Tormod og teamet»

Jeg hadde avtalt time til neseoperasjon ved en annen klinikk, som 3 dager før timen ga beskjed om dobbeltbooking og avbestilling for min del. Da min operasjon var nøye planlagt fra min side ble jeg såklart fortvilet. Jeg kontaktet Cosmo clinic samme dag jeg fikk beskjed fra den andre klinikken, da det i utgangspunktet stod mellom disse to klinikkene. Grunnet plassering i forhold til mitt hjem falt valget først på den andre klinikken, og jeg ble møtt med enorm forståelse for min fortvilelse hos Cosmo. De klarte på mirakuløst vis å skvise inn time til konsultasjon og la av tid til eventuell operasjon samme dag jeg i utgangspunkt hadde fått time til operasjon, altså kun 3 dager i forveien.

Første møte med klinikken var med imøtekommende resepsjonister, og en jordnær, hyggelig kirurg, Tormod Westvik. Selv om jeg hadde hatt 3 tidligere konsultasjoner på en annen klinikk gikk vi igjennom alt av informasjon sammen, og jeg fikk umiddelbart følelsen av at han forstod akkurat hva jeg mente og ble trygg på han som både medmenneske og talentfull kirurg.

Etter operasjonen hadde jeg omtrent ingen smerter, og brukte kun Paracet første 2 dagene. Fikk heller ingen blåmerker. Etter jeg fikk av bandasjen bekreftet det alt jeg hadde trodd og håpet på forhånd, at forståelsen for mitt ønske ble innfridd på en prikk. Jeg fikk etter min mening et meget naturlig resultat, og heller ingen synlige arr.

Jeg er i dag meget takknemlig for Tormod og teamet. Følte meg til enhver tid ivaretatt og kan anbefale Tormod og Cosmo på det varmeste. Tusen takk!

 

Tormod Westvik