«Et trygt valg»

«Jeg oppsøkte Cosmo Clinic vedrørende neseplastikk som var av både medisinsk og kosmetisk art. Jeg hadde gjort mye research på forhånd og følte meg trygg på at dette var en klinikk med spisskompetanse på sine fagfelt i markedet. Noe av det som trakk meg akkurat hit var også tryggheten jeg følte ved å se på deres Instagram-konto, hvor man får et innblikk i hva de gjør og hvem som utfører operasjonene.

Neseoperasjon Tormod Westvik

Jeg møtte opp ved klinikken og det første som slår meg er hvor flotte og profesjonelle lokalene er, men også at de gir en varm og personlig atmosfære som man føler seg trygg og vel i. Jeg ble møtt av en fantastisk resepsjonist og deretter i konsultasjon med Tormod Westvik, ansvarlig for neseplastikker ved klinikken. Jeg fikk et utrolig godt inntrykk her, hvor dr. Westvik viser at han virkelig kan feltet sitt til fingerspissene. Jeg følte han skapte en veldig avslappet og personlig tone som umiddelbart vekket tillit. Det man merker er også at dette ikke anses som en måte å selge inn en operasjon på (noe jeg følte ved en annen klinikk jeg oppsøkte i forkant) dersom det ikke klart vises at pasienten har et behov for dette og har tenkt seg nøye om og avklart forventningene til en sik operasjon i forkant. Dette var veldig betryggende. Jeg valgte etter møtet å gå for operasjonen ved dr. Westvik da jeg virkelig følte han viste stor evne til å sette seg inn i mine ønsker og behov og rett og slett fordi jeg vet at han med sin spisskompetanse og ekspertise var den beste jeg kunne valgt til mitt formål.

Selve operasjonen gikk strålende takket være dr. Westvik og hans operasjonsteam, samt resepsjon. Det var en trygg opplevelse fra start til slutt. Jeg følte meg i de beste hender hele veien og ble fulgt supert opp etterpå av administrasjonen og dr. Westvik som var tilgjengelige og behjelpelige med spørsmål i etterkant. Han ringte meg også opp etterpå og forklarte mer i detalj om hva som ble gjort under op., noe jeg verdsatte stort. Jeg hadde ingen smerter i etterkant og er strålende fornøyd med resultatet. Jeg merker allerede stor forskjell i pustefunksjonen, og det kosmetiske var akkurat slik jeg ønsket meg. Jeg er sjeleglad for at jeg valgte Cosmo Clinic og dr. Westvik for min operasjon og jeg kan på det sterkeste anbefale videre. Det er et trygt valg å gå hit.»

(Pasienthistorien er først publisert på Cosmo Clinics bedriftsside på Google)

Tormod Westvik