Om oss

Cosmo Clinic er en privat kosmetisk plastikkirurgisk klinikk som er opptatt av at du skal få et naturlig resultat når du velger en operasjon.

Historien om Cosmo Clinic

Om Cosmo Clinic

Cosmo Clinic er en eksklusiv plastikkirurgisk klinikk som kun driver med kosmetisk plastikkirurgi. Plastikkirurgi har etterhvert blitt et stort fagfelt som omhandler kosmetisk plastikkirurgi og rekonstruktiv plastikkirurgi. Faget er i rivende utvikling og nye metoder og nytt utstyr utvikles forløpende. For at man skal få et best mulig kirurgisk resultat, avhenger det meste av plastikkirurgen. Det er han eller hun som gjør vurderingen, som planlegger og utfører operasjonen. Støttepersonalet som anestesileger, anestesisykepleiere og operasjonssykepleiere er nødvendige for at alt legges til rette for kirurgen og for at operasjonen foregår på en særdeles forsvarlig måte.


Våre medarbeidere

Våre medarbeidere er håndplukkede plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere. De har mange års erfaring innen plastikkirurgi og kosmetiske ansiktsbehandlinger. De ønsker å gi deg best mulig resultat fordi de selv ikke er fornøyd med det som er nest best!

 • Tomm K. Bjærke

  Tomm K. Bjærke
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege Tomm K. Bjærke f. 1966 er spesialist i plastisk kirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 1995 . Ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Rikshospitalet fra 2000 hvor han var overlege frem til 2004 . Fra 2004 til 2016 jobbet han ved Colosseumklinikken hvor han hadde ansvar for all større ansiktskirurgi. Tomm Bjærke har utført de aller fleste kosmetiske plastikkirurgiske inngrep og har i tillegg til bryst- og mageoperasjoner spesiell kompetanse innen kosmetisk ansiktskirurgi. Han anses som en av de fremste ansiktskirurgene i Norge og utfører både ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker. I 2000 etablerte han nettstedet plastiskkirurgi.no. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Nordisk Plastikkirurgisk Forening og den amerikanske plastikkirurgiske foreningen ASPS.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: tomm@cosmoclinic.no

 • Hilde Brunvold Bjærke

  Hilde Brunvold Bjærke
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege Hilde Brunvold Bjærke f.1969 er spesialist i plastisk kirurgi. Hun har jobbet som kirurg siden 1999. Fra 2001 har hun vært ansatt på Rikshospitalet; 2001-2005 på Hjertekirurgisk avdeling, 2005-2006 på Transplantasjonskirurgisk avdeling og fra 2006 på Plastikkirurgisk avdeling. Hilde Bjærke har bred plastikkirurgisk erfaring, og spesiell kompetanse innenfor ansiktskirurgi. Som overlege på Rikshospitalet har hun ansvaret for rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse) og utfører bl.a. avanserte nerve og muskel- forflytninger. Hilde er en av Norges mest anerkjente ansiktskirurger. Ved Cosmo Clinic tilbyr hun deg kosmetiske ansiktsoperasjoner som øyelokkoperasjon, ansiktsløft, midt-ansiktsløft, halsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, laserbehandling, rynkebehandling og annen hudforbedrende behandling. Med hennes unike kompetanse og lange erfaring innen ansiktskirurgi er du i de beste hender! Hun er medlem av Den norske legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening - hvor hun også er styremedlem.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: hilde@cosmoclinic.no

 • Thomas Berg

  Thomas Berg
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege dr.med. Thomas Berg f. 1975 er spesialist i plastisk kirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 2002. Han har vært ansatt ved Plastikkirurgisk Avdeling, Uppsala Universitetssykehus 2004-2010 hvor han ble spesialist i plastisk kirurgi i 2008. Siden 2010 har han vært overlege ved Plastikkirurgisk Avdeling Rikshospitalet. Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Han har doktorgrad innen ansiktslammelser og skrevet en rekke publikasjoner i internasjonale tidsskrifter. Han er medlem av Den norske legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening - hvor han også sitter i kvalitetsutvalget.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: thomas@cosmoclinic.no

 • Tormod S. Westvik

  Tormod S. Westvik
  Spesialist i plastisk kirurgi

  Overlege Tormod S. Westvik, f. 1972, er spesialist i plastikkirurgi. Han har jobbet som kirurg siden 2003. Etter utdanning i Norge, tok han spesialisering innen generell kirurgi ved Yale University (2003 – 2009), etterfulgt av plastikkirurgi ved Harvard University (2009 – 2012). Dr. Westvik er godkjent amerikansk spesialist i plastikkirurgi, Board Certified gjennom American Board of Plastic Surgery. I løpet av sine 9 år i USA fikk han bred erfaring innen alle aspekter av plastikkirurgi, med særlig fokus på avanserte rekonstruksjoner ved hjelp av mikrokirurgiske teknikker, samt behandling av skader og defekter etter alvorlig sykdom. Han deltok i flere ansiktstransplantasjoner under sin tid ved Harvard. I tillegg til avanserte rekonstruksjoner har han spesialisert seg på neseplastikker og er instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium. Siden 2012 har Dr. Westvik vært overlege og leder for plastikkirurgisk seksjon ved Sykehuset Telemark, hvor han ved siden av pasientbehandling jobber aktivt med forskning og videreutvikling av plastikkirurgi i Norge. Han har mange internasjonale publikasjoner. På bakgrunn av Dr. Westviks internasjonale erfaring, er han aktivt involvert i samarbeid utover Norges landegrenser. Han er håndplukket til å delta i lederutdanningen til The American Society of Plastic Surgeons (ASPS). I tillegg til dette er han medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening (styremedlem og leder av kvalitetsutvalget), Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, samt de internasjonale ASPS, American Society of Reconstructive Microsurgery (ASRM) og American Council of Academic Plastic Surgeons (ACAPS).

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: tormod@cosmoclinic.no

 • Nanna Vinje

  Nanna Vinje
  Kosmetisk sykepleier

  Nanna er utdannet kosmetisk sykepleier med mange års erfaring med injeksjonbehandlinger, hudterapi (Obagi) og laserbehandlinger. Hun underviser ved Senzie Akademiet i bruk av laser og IPL. Hun skriver klinisk spesialist oppgave og er leder ved vår Walk in Clinic på St Hanshaugen i Oslo sentrum.

  Telefon: 21 05 56 60 / 984 51 992
  Epost: nanna@cosmoclinic.no

 • Lars Næss

  Lars Næss
  Anestesilege

  Lars Næss er tidligere overlege ved Anestesiavdelingen, Rikshopitalet. Lars har mange års erfaring som anestesilege, både innenfor privat og offentlig virksomhet. Han har bygd opp flere dagkirurgiske enheter. Han har også jobbet som anestesilege for Røde Kors i Afghanistan og Rwanda. Lars er svært allsidig og dyktig og en meget respektert anestesilege. Han er medlem av Den norske legeforening og Norsk Anestesiologisk Forening. Lars sørger for at du kan føle deg trygg under hele operasjonen og at du får en smertefri og behagelig opplevelse.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: post@cosmoclinic.no

 • Randi Rognstad

  Randi Rognstad
  Operasjonssykepleier

  Randi Rognstad er operasjonssykepleier og har vært avdelingsleder ved Dagkirurgisk Avdeling, Rikshospitalet. Randi er en dyktig, erfaren og hjelpsom sykepleier. Vi er svært fornøyd med å fått Randi med på laget!

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: post@cosmoclinic.no

 • Geir Ormel

  Geir Ormel
  Anestesisykepleier

  Geir Ormel er tidligere anestesisykepleier fra Rikshospitalet med lang erfaring innen offentlig og privat virksomhet. Han sørger for at du får en smertefri opplevelse.

  Telefon: 21 05 56 60
  Epost: post@cosmoclinic.no

Mål og visjon

Vi har tro på å kun konsentrere oss om det vi er best på, nemlig kosmetisk plastikkirurgi. Alle våre medarbeidere er håndplukkede og kan gi deg svar på det du lurer på. Plastikkirurgene er oppdatert på alle metoder og vil i samråd med deg finne ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.

Vårt mål er at du skal kunne gjennomføre en behandling i trygge omgivelser. At plastikkirurgen som opererer deg har mange års erfaring med akkurat det inngrepet du ønsker og at du får en resultat som ser naturlig ut.

Vår filosofi er at et godt resultat henger sammen med dyktige plastikkirurger og dedikerte medarbeidere.

Ofte stilte spørsmål om plastisk kirurgi

Nedenfor finner du svar på noen spørsmål vi ofte får.

 • Får jeg sykmelding etter å ha gjennomgått plastisk kirurgi?
  SVAR: Du får sykmelding hvis inngrepet er medisinsk begrunnet. Øvre øyelokk kan gi rett til sykemelding. Brystreduksjon og mageplastikk kan også være medisinsk begrunnet. Kosmetiske inngrep gir ikke rett til sykemelding. Du bør ha mulighet til å være borte fra jobb i 1-2 uker etter en operasjon.
 • Hvor lenge etter operasjonen må jeg være på klinikken?
  SVAR: Alle våre inngrep er dagkirurgiske. Det betyr at du reiser hjem samme dag, vanligvis 1-2 timer etter inngrepet. Du bør ha med deg en ledsager og en voksen person som kan være sammen med deg det første døgnet.
 • Hvordan taper jeg arrene?
  SVAR: Vi legger alltid på en kirurgisk tape på arrene. Den fjerner du etter 3 uker , vasker og legger på ny tape som du skifter etter 2 uker. Du taper i totalt 3 mnd. Unngå å få sol på arrene det første året.
 • Jeg har fått brystbånd. Hva er det og hvor lenge skal jeg ha det?
  SVAR: Et brystbånd er som en bred strikk som ligger øverst på brystet. Den brukes for å komprimere huden for å redusere blødning eller for å presse brystprotesene ned, slik at de ikke sklir opp etter plassering under brystmuskelen. Vanligvis bruker du det i 1 uke.
 • Jeg har fått dren. Hvordan virker de og når skal de fjernes?
  SVAR: Vi bruker dren ved mange operasjoner. De er der for at det ikke skal samle seg blod under huden. Drenene fjernes etter 1-2 dager. Det er viktig at ballongen er klemt sammen og at klemmen nærmest huden er åpen og den nærmest posen er lukket. Når ballongen fylles, lukker du klemmen mot huden og åpner den under og presser blodet ned i posen. Deretter lukker du mot posen og åpner mot huden. Når det kommer lite i ballongen og det står blod i slangen, er det ikke mer å suge ut og drenet kan fjernes.

Fortsatt usikker?

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon