Om Cosmo Clinic

Vi har tro på å kun konsentrere oss om det vi er best på, nemlig kosmetisk plastikkirurgi. Alle våre medarbeidere er håndplukkede og kan gi deg svar på det du lurer på. Plastikkirurgene er oppdatert på alle metoder og vil i samråd med deg finne ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.

Vårt mål er at du skal kunne gjennomføre en behandling i trygge omgivelser. At plastikkirurgen som opererer deg har mange års erfaring med akkurat det inngrepet du ønsker og at du får en resultat som ser naturlig ut.

Vår filosofi er at et godt resultat henger sammen med dyktige plastikkirurger og dedikerte medarbeidere.

Åpningstider

Nydalen: Alle hverdager: 08-16
St. Hanshaugen: 10-17
NB! Jul og andre høytider kan ha andre åpningstider.

Erfaring med Cosmo

«Jeg ønsker å gi mine beste anbefalinger til de dyktige kirurgene Tomm og Hilde Bjærke.»

«Cosmo Clinic har fra første stund vært helt fantastiske. Resultatet ble det jeg ønsket – et naturlig utseende, en yngre og mer opplagt utgave av meg selv.»

«Kjempefornøyd med nesekirurgi hos Tormod Westvik. Anbefales!»

«Jeg har gjort brystløft hos Thomas Berg og er utrolig godt fornøyd med resultatet og behandlingen på Cosmo Clinic. Anbefales videre på det varmeste.»

«Mimikken er som før operasjonen og ansiktet mitt er blitt som det var i ’gamle dager’, naturlig, men med færre alderstegn. Dette var den beste gaven jeg kunne gi meg selv. Tusen takk, team Bjærke.»

«Fantastisk opplevelse å være dr. Westviks pasient»