Bukplastikk - fjerne overflødig hud på magen

Bukplastikk er et inngrep som gir deg en flat, stram mage. Bukplastikk kan kombineres med fettsuging.

Flat mage med bukplastikk (mageplastikk)

Ønsker du en flat, stram mage? Da er kanskje en bukplastikk noe for deg. Etter fødsel eller vektnedgang opplever mange at huden blir løs og ikke lenger er like elastisk.


Pris Løs hud Før-etter-bilder Video Sykemelding Erfaring BMI Svangerskap Arr Bestill timePris for mageplastikk

Hvis du ikke møter opp eller avbestiller mindre enn 24 timer før konsultasjonen, vil du bli belastet kr 500.

Prisene for operasjon inkluderer bedøvelse/narkose, forsikring og kontroller.

Du får med sterke smertestillende på operasjonsdagen for ett par dager som tas ved behov.

Pris på bukplastikk / mageplastikk finner du her


Bukplastikk / mageplastikk
 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon på telefon: 21 05 56 60 eller skriv til oss på post@cosmoclinic.no.


Fjerne løs hud og fett på magen

Bukplastikk er et inngrep som fjerner løs hud og fettansamlinger på magen. De fleste som oppsøker oss for dette er de som har hatt en vektnedgang, gjennomgått graviditet eller har arr som gir uheldige folder på magen.

Hos de som er stram i huden over navlen, men har løs hud i nedre del, kan vi gjøre en nedre bukplastikk. Dette er et mindre inngrep med kortere rekonvalsens og som kun etterlater et arr under trusekanten. Vi kombinerer vanligvis dette inngrepet med fettsuging.

bukplastikk - mageplastikk


Har du mye løs hud på hele magen, må vi flytte navlen for å fjerne nok hud. Du vil da i tillegg få et arr inne i navlen. Er magemusklene sklidd fra hverandre, kan vi samtidig stramme disse. Dette inngrepet kombineres også med fettsuging og ofte er det også fettansamlinger på flankene som fettsuges i samme seanse for å få en smal midje.

Før-etter-bilder

Ved en konsultasjon på Cosmo Clinic vil du få se før-og-etter-bilder fra tilsvarende inngrep. Slike bilder gjør at du kan se hvordan arrene blir og hvilket resultat du kan forvente, og gjør det lettere for deg å ta riktig beslutning sammen med plastikkirurgen. I henhold til norsk lov er det imidlertid ikke tillatt å vise før-etter-bilder av plastikkirurgi på hjemmesiden eller i annen markedsføring. Derfor vil du først få se slike bilder når du kommer til konsultasjon på vår klinikk.

Kirurgen svarer på spørsmål fra pasientene (video)


I disse videoene forklarer overlege Tomm Bjærke hvilke typer mageplastikk-operasjoner som finnes og hvordan de foregår.
Sykemelding ved mageplastikk

Dersom du har fått gjort bukplastikk på bakgrunn av medisinske/fysiske forhold, har du krav på sykemelding. Varigheten på sykemelding er avhengig av hva slags arbeid du har og om det er gjort nedre eller stor bukplastikk, men 1-4 uker kan være nødvendig. 

Ved kosmetisk motiverte operasjoner har man ikke krav på sykemelding.


Hva sier pasientene?

«Jeg er 52 år og har fått utført brystløft med implantat samt en nedre bukplastikk med fettsuging hos Thomas Berg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og ikke minst med den gode behandlingen og oppfølgingen jeg har fått hele veien. Jeg har følt meg 100 prosent trygg og ivaretatt, og jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.»

«Jeg tok full bukplastikk og brystløft på grunn av en del løs hud etter vektnedgang. Jeg er strålende fornøyd med resultatet! Naturlig og fint resultat både på bryster og navle, og et jevnt og pent arr langt nede på magen som skjules under trusekanten. Proff jobb av Tomm Bjærke

«Jippi, magen min er flat…. Jeg hadde et stygt keisersnitt arr og en slapp mage som hang over arret. Dr Tomm Bjærke mente magen min egnet seg for en liten mageplastikk. Jeg ble operert uten narkose, men fikk noe avslappende som gjorde at det faktisk var en fin opplevelse. Bare 1 time etter operasjonen dro jeg hjem i fin form. Jeg hadde et dren som ble fjernet dagen etter. Jeg var litt øm noen dager og hadde nesten ingen blåmerker. For en forandring. Det stygget arret og den slaskete huden er borte og erstattet med et nesten usynlig arr nedenfor trusekanten. Jeg er SÅÅÅÅÅ fornøyd☺»
(Kvinne, 36 år)

«Jeg tok full bukplastikk og øvre øyelokk hos kirurg Tomm Bjærke - og er strålende fornøyd med både resultatet og oppfølging fra begynnelse til slutt! Jeg har fått tilbake den stramme og fine magen jeg hadde som tyveåring, og øynene ser våkne og opplagte ut. Perfekte og fine arr både oppe og nede. Helt fantastisk! Tomm Bjærke utstråler trygghet, faglig dyktighet og perfeksjonisme. Jeg har "funnet" den beste kirurgen, og jeg kan anbefale han på det varmeste.» 


Hva kan du forvente av oss?

  • at vi setter din trygghet og sikkerhet foran alt annet
  • at vi lytter til deg og tar dine behov og eventuelle bekymringer på alvor
  • at vi respekterer de valg du tar
  • at vi grundig forklarer for deg hvordan operasjonen foregår
  • at vi gir deg et realistisk bilde av hva hva du kan oppnå
  • at vi forklarer tydelig for deg hvilke komplikasjoner som kan oppstå og hvor arrene vil komme
  • at vi alltid er tilgjengelige for spørsmål eller hvis det skulle være noe etter operasjon

Hva forventer vi av deg?

  •  at du tenker nøye over hvilke forventninger du har til operasjon
  • at du følger de anbefalinger klinikken gir deg før og etter operasjon

BMI

Du bør ikke ha en BMI på over 30 ved en mageplastikk fordi resultatet etter inngrepet i mange tilfeller påvirkes av vekten. Høy BMI øker også sjansen for komplikasjoner.

Les mer: Før, under og etter mageplastikk


Graviditet/svangerskap

Løs hud på magen etter graviditet er den vanligste grunnen til at det blir utført bukplastikk. Etter at man har født barn vil noe av den løse huden og magemusklene trekke seg tibake av seg selv, slik at vi anbefaler at man venter 6 måneder etter fødselen før man gjør denne operasjonen. Mange går en del ned i vekt etter fødselen og det er viktig at vekten er stabil før man blir operert. Gjennomgått bukplastikk er ikke noe hinder for å bli gravid igjen, men dersom du planlegger å bli gravid flere ganger, bør du vente med operasjon for å få optimalt resultat.


Slik blir arrene

Ved en mini-bukplastikk vil man få et horisontalt arr i nedre del av buken  i nivå med behåringslinjen. Arret legges så lavt som mulig slik at det skjules under buksekanten. Arret ved en mini-bukplastikk er noe kortere enn ved en full bukplastikk, og det blir ikke noe arr rundt navlen som ved en full bukplastikk. Dersom man har arr fra tidligere keisersnitt vil dette bli fjernet ved operasjonen

Ved en full bukplastikk får du et horisontalt arr i nedre del av buken nedenfor buksekanten, og et lite arr rundt navleåpningen. Det horisontale arret plasseres så lavt som mulig og blir noe lengre enn ved en mini-bukplastikk. Dersom du har veldig mye løs hud på magen, kan det være nødvendig med et vertikalt midtlinjearr i tillegg for å få strammet opp huden på magen ordentlig. Alt dette vil vi gå igjennom med deg under konsultasjonen.

Alle sårene syes nøye med tråd fra innsiden for best mulig arrtilheling. Arrene vil i begynnelsen være røde/rosa men blekner etter hvert. Det kan ta opptil 12 måneder før arrene har bleknet og man ser sluttresultatet.  Det er viktig å tape arrene i minimum 3 måneder for at de skal bli så pene som mulig. Noen har en tendens til å danne tykkere arr (hypertrof arrdannelse) og det gjelder særlig de med mørkere hudfarge. Dersom du ved tidligere operasjon har dannet tykkere arr, er det viktig at kirurgen får vite om det slik at man kan bruke spesialtape og eventuelt kortisoninjeksjoner for å forebygge dette.

Bestill time for uforpliktende konsultasjon

Plastikkirurg Thomas Berg: bukplastikk-operasjon

Pasientene våre opplever at det er en meget profesjonell og vennlig atmosfære på Cosmo Clinic.

Cosmo Clinic tilbyr alle typer plastikkirurgi. Våre topp moderne lokaler ligger i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon hos Cosmo Clinic er helt uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Telefon: 21 05 56 60
Epost: post@cosmoclinic.no


Mer informasjon

Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon