Tanngnissing (bruxisme)

På Cosmo Clinic kan du få hjelp mot tanngnissing

Gnisser du tenner om natten?

Mange av oss har problemer med tanngnissing eller at vi biter sammen/spenner kjeven mens vi sover.  Dette resulterer i dårlig søvnkvalitet, skader på tennene og smerter i muskler og i hodet. Det kan også påvirke partners søvn. Hos Cosmo Clinic kan du få effektiv hjelp for disse plagene ved behandling med injeksjon i tyggemuskelaturen. 

Virkestoffet injiseres i musklene og svekker disse ved å hemme kommunikasjon mellom muskelvev og nervesynapser. 

Selve behandlingen er rask og oppleves ikke som smertefull, men lett ubehagelig. Effekten kommer gradvis over de neste dagene og maksimal effekt ses etter 10-12 dager. Da kommer du inn på klinikken til din behandler på en kontroll for å sikre at vi har oppnådd ønsket effekt med behandlingen.

Varigheten av behandlingen er ca 4-6 måneder før muskulaturen gradvis vinner tilbake full kraft. Dette er en behandling som kan kombineres med biteskinner. Behandlingen er ikke permanent men ofte ser vi at ved å behandle problemet over en tidsperiode vender vi oss av med uvanen.

Vi tilbyr konsultasjoner og behandling hos våre dyktige kosmetiske sykepleiere som har anatomispesialisering og lang erfaring med medisinske indikasjoner. Har du spørsmål eller lurer på om dette kan være noe for deg, er du hjertelig velkommen på konsultasjon på Cosmo Clinic. Vi holder til i Nydalen og på St Hanshaugen.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon på telefon: 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon