Plages du av overdreven svette (hyperhidrose)?

På Cosmo Clinic kan du få profesjonell hjelp for overdreven svette av dyktige kosmetiske sykepleiere med spesiell kompetanse på behandling av hyperhidrose.

Behandling av overdreven svette

Svetter du mye under armene eller andre steder? Hos oss på Cosmo Clinic kan du få profesjonell hjelp for svetteproblematikk av dyktige kosmetiske dermatologiske sykepleiere som har spesiell kompetanse på behandling av hyperhidrose. 

Under konsultasjonen kan du stille oss spørsmål og vi kan gi deg råd og forklare deg detaljert hvordan behandlingen foregår og forventet resultat.

Behandling mot overdreven svette

Overdreven svette kalles hyperhidrose. Det er en tilstand mange mennesker plages av. Kroppen produserer mer svette en normalt, og dette kan gi klamme og våte hender, vond lukt og synlige flekker på klær. Sosialt er det ofte veldig hemmende og mange opplever det også problematisk i forhold til jobb og reiseaktivitet.

Typiske områder som overproduserer svette er armhulene (axillene), håndflater og fotsåler. Men også områder i ansikt, nakke eller hodebunn kan behandles. Tilstanden kan behandles effektivt med Botox (botulinum toxin) så du blir tilnærmet svettefri.

Etter behandling vil de fleste oppleve god effekt av behandlingen i opptil 6-12 måneder.

Behandlingen foregår ved at man blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene ved å injisere mikrodoser med botox i det gjeldende område. Vi kan lokalisere området hvor det er aktive svettekjertler ved å ta en svettetest på huden. Etter 2 uker kommer du tilbake i klinikken for kontroll av behandling og eventuell justering så du får ett helt optimalt resultat.

St. Hanshaugen og Nydalen

Ring 21 05 56 60 for timebestilling hos våre kosmetiske sykepleiere. Vi holder til i Ullevålsveien 16B på St. Hanshaugen i Oslo. Du kan også komme til vår klinikk i Nydalen dersom det passer bedre.


Hva gjør våre kosmetiske sykepleiere?

Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon