Rynkebehandling

Våre høyt kvalifiserte medarbeidere er eksperter på rynkebehandling

Rynkebehandling

Behandling av rynker med nevrotoksiner har blitt svært populært de siste årene. Nevrotoksinene lammer signaloverføringen fra nerveender til cellene. Innenfor plastisk kirurgi brukes de til å fjerne rynker og for å redusere svetting. Når det gjelder rynkebehandling, virker stoffet slik at det slapper av musklene som har trukket seg sammen og dermed får man mindre rynker. Det virker altså kun i områder hvor rynker skyldes en underliggende muskelstramming.

Nevrotoksinene brukes hovedsakelig mot “sinnarynken” i pannen, de horisontale rynkene i pannen og på små rynker utenfor øynene “crow feets”. Man kan også sette nevrotoksinene i overleppen for å senke denne ved “ Gummy smile”, injeksjon i masseter-muskelen (tyggemuskelen) for å redusere den og dermed redusere et bredt nedre ansikt, i huden under armhuler og håndflater for å redusere svetting. Vær oppmerksom på at i forbindelse med rynkebehandling virker det bare på hud som fortsatt er elastisk. Har huden mistet sin elastisitet, vil man trenge andre behandlinger for å bli oppnå glatt hud.

Behandlingen

Vi vasker først det aktuelle området, deretter settes stoffet inn via huden i den aktuelle "rynkemuskelen ved hjelp av en tynn kanyle og flere små stikk. Resultatet kommer gradvis etter 2-10 dager og rynkene glattes ut.

Bivirkninger

Blåmerker: Man kan få små blødninger i huden der man har stukket, men disse forsvinner vanligvis fort.
Naboeffekt: Stoffet kan spre seg til nærliggende muskelgrupper og dermed slå ut disse.
Utilsiktet virkning: Vær også oppmerksom på at ikke alle rynker egner seg for nevrotoksin behandling, dersom en har en noe nedsunket panne er det en vanlig refleks å stramme pannemuskelen for å holde øyebryn og øyelokk hevet. Å sette injeksjoner med nevrotoksiner i en panne vedkommende rynker for å holde øyelokkene åpne, vil medføre at pannen siger synker ned og gi lave øyenbryn og tunge øyelokk.


Våre kosmetiske sykepleriere holder til i Ullevålsveien 16B på St. Hanshaugen i Oslo. Bestill time for en gratis og uforpliktende konsultasjon en av våre kosmetiske sykepleiere på telefon: 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.


Kosmetiske behandlingerAnsiktskirurgi ved rynker etc.


Fortsatt usikker?

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon