Leppeforstørrelse med fillere eller eget fett

Vi utfører leppeforstørrelse med fillere eller eget fett

Slik får du fyldigere lepper

Vi utfører leppeforstørrelse med fillere ved vår klinikk for kosmetiske behandlinger på St. Hanshaugen i Oslo (ring 21 05 56 60) og dessuten leppeforstørrelse med eget fett ved vår plastikkirurgiske klinikk i Nydalen.

I april var Cosmo Clinics kosmetiske sykepleier Nanna Vinje på Helsekontrollen på TV2 og demonstrerte hvordan en profesjonelt utført leppeforstørrelse skal gjøres.


Ved leppeforstørrelse bruker vi forskjellige fyllstoff (fillere) eller fett fra din egen kropp (kun Nydalen). Det er flere måter å forstørre leppene på. Den enkleste måten er å gjøre det ved å fylle leppene med et materiale som kroppen ikke reagerer på.

Fillerne inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyren brytes ned og forsvinner i løpet av noen uker til måneder. Det betyr at man må ha ny behandling for å opprettholde resultatet. 

Behandlingen

Stoffet sprøytes inn med en tynn nål på innsiden av leppen, slik at den "ruller" utover og blir mer fyldig. Effekten kommer med en gang. I tillegg får man moderat hevelse av leppen, slik at den ser større ut enn det den blir. Hevelsen forsvinner i løpet av 2-3 dager. Man kan også gjøre amorbuen tydligere ved å sprøyte stoffet inn i den. Man kan ikke sette bedøvelse i selve leppen da dette gjør det vanskelig for behandleren å sette riktig mengde stoff på rett sted. I stedet kan vi bedøve nerver utenfor leppen som gjør at leppen blir veldig nummen eller vi kan legge på en lokal bedøvende krem.

Leppeforstørrelse på Cosmo ClinicVed vår klinikk i Nydalen i Oslo forstørrer vi også lepper ved hjelp av fettransplantasjon. Fett hentes da fra magen i lokalbedøvelse og sprøytes inn på samme måte med tynn nål. Fordelen er at det brukes eget vev og at virkningen er permanent. Ofte må man overkorrige litt da ikke alle fettcellene overlever. Man må også regne med å gjenta prosedyren for å få riktig fylde. Leppen vil også være hoven i lengre tid (ofte i flere uker).

Mulige bivirkninger

Ujevnheter: Man kan få ujevnheter i leppen som kan oppleves som plagsomt. Det er imidlertid vanskelig å se ujevnhetene. Ved forsiktig massasje av leppen etter behandlingen unngår man vanligvis dette.
Blåmerker: Dette er ganske vanlig og forsvinner spontant etter noen dager.
Infeksjoner: Dette kan oppstå ved all injeksjonsbehandling, men er svært uvanlig.

lepper


Ring 21 05 56 60 for timebestilling hos våre kosmetiske sykepleiere. De tilbyr alt innen injeksjoner, peeling og kremer og holder til i Ullevålsveien 16B på St. Hanshaugen og på vår klinikk i Nydalen i Oslo (nabobygget til BI).

Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon