Dermapen (micro needling)

Dermapen er en effektiv behandling for alle typer hud

Dermapen for en friskere, glattere og mer spenstig hud

Ved behandling med Dermapen (micro-needling) kan du få en friskere, glattere og mer spenstig hud.

Dermapen er en revolusjonerende behandling innen hudterapi. Ved bruk av micro-needeling stimulerer vi huden til å øke kollagenproduksjonen og starter hudens reparasjonsprosesser så den fornyer seg selv og gir deg ny frisk hud.  

Dermapen (micro needling)

Allerede etter en behandling ser du forbedring i forhold til aldringsstegn på huden og du vil se økt vitalitet og glød. Dermapen brukes også til å behandle arr i huden etter akne, skader eller strekkmerker. Dette krever flere behandlinger, men allerede fra tredje behandling vil du se resultater. 

Kontakt oss på telefon: 21 05 56 60 for timebestilling. Vi tilbyr Dermapen-behandling på St. Hanshaugen og i Nydalen.


Når bruker vi Dermapen?

  • Aldringstegn på huden, oppstramming og reduksjon av linjer
  • Hyperpigmentering
  • Kviser og behandling av arr
  • Ujevn hudstruktur og store porer
  • Reduksjon av strekkmerker
  • Arr etter kirurgi eller skader på huden
  • Vitalitet og glød i huden

Hvordan virker Dermapen?

Dermapen (micro-needling) stimulerer huden til å reparere seg selv og fornye seg. Ved behandlingen økes celledelingsprosessene i huden og det resulterer i en friskere, glattere og mer spenstig hud. Dette er en effektiv behandling for alle typer hud, og alt etter hvilken indikasjon den enkelte kunde har tilpasses styrke og dybde av prosedyren. Effekten av behandlingen kommer gradvis etter 2-6 uker og vi anbefaler ofte 3-5 behandlinger og deretter vedlikeholdsbehandlinger.  Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar ca 30-45 minutter å behandle et ansikt. Vedlikeholdsbehandlinger hver 12 uke sørger for at resultatet holder seg i lang tid.

Direkte etter behandling kan du oppleve at du er varm og rødlig i huden. Du vil få veiledning av din sykepleier om hvilke kremer du skal bruke hjemme i tiden etter. Det er viktig at du bruker faktor i minimum to uker etter behandling og under hele behandlingsforløpet hvis du gjør flere behandlinger etter hverandre.

Alt etter styrke og dybde er det varierende bivirkninger og nedetid. Lette behandlinger gir minimal nedetid og lite smerte forbunnet til behandling, mens ved arrbehandling og kraftig anti-age behandling kan det forekomme rødme og lett hevelse i 2 dager etter behandling.

Dermapen (micro needling)

Skreddersydd behandlingsprogram

Ofte kombinerer vi Dermapen med aktive virkestoffer i form av mesoterapi og peelinger. Her har vi mulighet for å skreddersy behandlingsprogram som er helt perfekt for din hud. Våre sykepleierer gir deg gjerne en konsultasjon for å legge en langsiktig plan og hudprogram for deg.

Denne behandlingen kan ikke tas hvis du har betennelse i huden, herpes, cystisk akne, er i behandling med isotretinion, eller cytostatika. Kontakt oss gjerne hvis du er i tvil.

Kontakt oss på telefon: 21 05 56 60 for timebestilling. Vi tilbyr Dermapen-behandling på St. Hanshaugen og i Nydalen.


Bestill time

Vi hjelper deg gjerne. Bestill en uforpliktende konsultasjon og vi finner sammen ut veien videre.

Bestill uforpliktende konsultasjon