Brystløft - ved løse, hengende bryst

Er du plaget med løse, hengende bryst, kan et brystløft være aktuelt for deg. Cosmo Clinic tilbyr denne operasjonen med alle teknikker. Forenklet kan man si at brystløft endrer fasongen, mens brystforstørring med silikon endrer størrelsen.

Brystløft

Er du plaget med løse, hengende bryst, kan et løft av brystene være aktuelt for deg. Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss. Vi tar oss god tid og lytter til dine ønsker og sammen finner vi den løsningen som passer deg best! Cosmo Clinic har dyktige plastikkirurger med lang erfaring innen alle typer brystoperasjoner.

Pris Før-etter-bilder Erfaring etter brystløft Før operasjon Slik utføres operasjonen Etter operasjon Komplikasjoner Bestill time

Brystløft Oslo: Bestill time for en uforpliktende, rådgivende konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på telefon: 21 05 56 60 eller kontakt oss på post@cosmoclinic.no.


Om brystløft

Brystene vil vanligvis bli løsere etter graviditet, vekttap og alder. Huden mister sin elastisitet og brystet siger mere ned. Brystet kommer lengre ned på overkroppen og kjennes løst. Ofte føler mange at de må gå med stramme BH-er for å holde brystet oppe og i bikini er det vanskelig å holde brystet på plass.

Har du brystproteser fra før (etter en brystforstørrelse) vil ofte brystet ha seget ytterligere og det kan da være aktuelt å fjerne protesene og samtidig stramme huden, alternativt kan vi legge brystprotesene under brystmuskelen for å oppnå mer stabilitet.

Holdbarhet etter operasjon: Det som bestemmer holdbarheten etter et løft er størrelsen på brystene og hudkvaliteten. Er brystet stort og tungt, anbefaler vi å redusere de noe for å unngå at de siger ned igjen. Har du hud med dårlig elastisitet og strekkmerker vil huden fort tøye seg igjen, men du vil uansett få et mye bedre resultat enn du hadde før.

Fasong: Et brystløft gir ikke samme fasong som en brystprotese gir. De første månedene vil brystene være struttende og det vil være mye fylde i øvre del. Etter en stund vil huden tøye seg og fylde i øvre del vil etter hvert sige ned. Det medfører at du får en naturlig fasong av brystet.

Løft og protese: Hvis du ønsker mer fylde i øvre del, kan vi legge inn en protese samtidig, eventuelt venter vi i 3-6 måneder. I de fleste tilfeller vil det være best å legge silikonproteser etter at du har gjort brystløftet for å få mest symmetri og et bryst som blir fastere. Dersom silikonprotesene legges inn samtidig , får vi ikke strammet huden nok og brystet vil mange ganger oppleves å være for løst etterpå.


Brystløft - arr


Arr: Arrene vil gå rundt pigmenteringen, ned og under i folden. Arrene vil vanligvis fort bli pene rundt og ned, mens de ofte kan bli noe bredere under. Arrene vil være røde de første 2-6 mnd og vil så gradvis bleknes.

Vekt: Det er viktig å ha en stabil vekt før operasjonen. Går du mye ned i vekt etterpå, vil brystene føles ytterligere løse. Videre bør du ikke være veldig overvektig da det lettere gir sårproblemer. BMI bør være under 30.

Mammografi: Vi anbefaler alle kvinner over 40 år å ta en mammografi som ikke er eldre enn 6 måneder. Henvisning til mammografi kan du få hos oss.

Røyking: Vi anbefaler at du ikke røyker minst 4 uker før operasjonen. Røyking og snus nedsetter blodsirkulasjonen og gir dårligere sårtilheling.

Øverst til venstre: Anker-arr: Dette er den vanligste snittføringen hos de som har mye brystvev. Huden fjernes innenfor det stiplete området og utenfor brystvortekomplekset. Dette gir et arr rundt brystevorten og et omvendt T-arr.

Øverst til høyre: Har man mindre heng i brystet, kan man fjerne hud rundt brystvorten og ned mot brystfolden. Dette gir et arr rundt brystvorten og ned til folden, men intet arr i selve brystfolden.

Nederst til venstre: Ved meget store, hengende bryst, kan man ta av brystvorten og sy den på igjen i en høyere posisjon. Denne teknikken brukes ikke ved Cosmo Clinic, da det er en usikker metode med tanke på blodsirkulasjonen til brystvorten etterpå.

Pris

Her finner du pris på brystløft!

Konsultasjon hos en av våre spesialister i plastisk kirurgi er uforpliktende. Pris for operasjon inkluderer bedøvelse/narkose, forsikring og kontroller.


Før-etter-bilder

I henhold til forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep kan vi ikke vise før-etter-bilder av kosmetisk kirurgi på vår hjemmeside. Slike bilder vil du imidlertid få se når du kommer til konsultasjon på klinikken. Bilder av bryster før og etter operasjonen gjør at du kan se hvilket resultat du kan forvente ved en operasjon, og gjør det lettere for deg å ta riktig beslutning sammen med kirurgen.

Erfaring etter brystløft: Hva sier pasientene?

«Jeg følte meg ung og usikker da jeg bestilte konsultasjonstime for brystløft som 22-åring. Usikkerheten forsvant i møtet med Thomas Berg, og jeg er i dag strålende fornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultatet etter operasjonen.» (Kvinne, 23 år)

«Jeg er 52 år og har fått utført brystløft med implantat samt en nedre bukplastikk med fettsuging hos Thomas Berg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og ikke minst med den gode behandlingen og oppfølgingen jeg har fått hele veien. Jeg har følt meg 100 prosent trygg og ivaretatt, og jeg anbefaler Cosmo Clinic på det varmeste.»

«Jeg har foretatt brystreduksjon og løft. Tenkte og vurderte i mange år før jeg tok skrittet og kontaktet Dr Bjærke. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Ble så godt mottatt og ivaretatt av alle under hele prosessen og resultatet er fantastisk flott! Tusen hjertelig takk for utrolig god hjelp! Anbefales på det varmeste for de som vurderer dette!»

«Jeg tok full bukplastikk og brystløft på grunn av en del løs hud etter vektnedgang. Jeg er strålende fornøyd med resultatet! Naturlig og fint resultat både på bryster og navle, og et jevnt og pent arr langt nede på magen som skjules under trusekanten. Proff jobb av Tomm Bjærke.»

Bestill time

Cosmo Clinics topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, vegg-i-vegg med BI og like ved Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon hos en av våre plastikkirurger er helt uforpliktende.

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Telefon: 21 05 56 60
Epost: post@cosmoclinic.no
Om operasjonen

Operasjonen foregår i full narkose. Når du føler deg i form til hjemreise vil du bli utskrevet fra avdelingen. Det er viktig at du har avtalt med noen som kan komme å hente deg, vi fraråder at du reiser hjem uten tilsyn.

Du vil få utdelt et pasientskriv med den informasjonen du trenger om operasjonen.

Her kan du lese litt om tiden før og etter operasjon og om mulige komplikasjoner som kan oppstå


Aktivitet etter operasjon: Operasjonen er vanligvis ikke forbundet med mye smerter. Mange opplever at det er litt brystspreng og de fleste er overrasket over hvor lite smerter de kjenner. En brystforstørring gjør vanligvis mye mer vondt. Det er derfor viktig at man er forsiktig de første ukene. Du bør ikke løfte armene over skulder høyde da det medfører strekk på arrene. Dette kan igjen føre til at såret åpner seg litt på undersiden. Unngå også tunge løft. Du bør ikke løpe før det har gått 6 uker, men kan være i vanlig aktivitet og gå lange turer.

Du får kjøpt behå på klinikken og det første døgnet har du i tillegg et bånd over behåen.

Du ringer selv etter ca 3 måneder for å avtale en kontrolltime. Du er alltid velkommen til oss før dette dersom du skulle ha behov for det.

Sykemelding: Brystløft regnes som et kosmetisk inngrep og i de aller fleste tilfeller og du vil derfor ikke har krav på sykemelding. Har du en vanlig kontorjobb, kan du vanligvis gå tilbake på jobb etter 1 uke eller kortere.

Komplikasjoner er sjeldne, men kan inntreffe ved alle typer operasjoner og kan derfor ikke utelukkes helt.

Følelsen i brystvortene kan være noe redusert rett etter inngrepet, men vanligvis påvirkes ikke følelsen i noen særlig grad.

Amming: Ammeevnen påvirkes vanligvis lite. Det er helt avgjørende hva slags teknikk som er brukt. Hos oss gjør vi lite med kjertelvevet for at ammeevnen skal kunne opprettholdes. Ved brystreduserende operasjoner fjerner vi ofte kjertelvev og situasjonen vil da være en annen.


Brystoperasjoner ved Cosmo Clinic


Kirurger som tilbyr operasjonen

Det er viktig å velge en kirurg som du føler deg trygg på. Hos Cosmo Clinic har vi plastikkirurger med meget lang erfaring.

Brystløft - plastikkirurg Tomm Bjærke

Overlege Tomm K. Bjærke har spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi, herunder ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker.

Tomm Bjærke - bestill time hos plastikkirurg Tomm Bjærke

Brystløft - plastikkirurg Thomas Berg

Overlege Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep

Thomas Berg - bestill time hos dr. Berg


Brystløft logo Cosmo Clinic Oslo